Celeb beauties of the week

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε με red carpet αλλά και street-casual beauty looks. Το μακρύ καρέ έχει γίνει αγαπημένο trend των celebrities καθώς φαίνεται αφού όλο και περισσότερες φαίνεται να το τολμούν. Το retro hairstyle και τα top knots είναι επίσης μέσα στη λίστα των επιλογών τους. Στο μακιγιάζ, οι διάσημες κυρίες φαίνονται

καλά ενημερωμένες αφού τηρούν τις ισορροπίες και επιλέγουν με προσοχή το κατάλληλο makeup trend του χειμώνα.

Το σταθερό σημείο αναφοράς είναι το καθαρό και υγιές πρόσωπο, το οποίο όλες οι celebrities που θα δείτε παρακάτω το έχουν φροντίσει. Έτσι είναι εύκολο να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, να τονίσουν αυτά που θέλουν καλύπτοντας ότι τους ενοχλεί. Ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω beauty looks και κρατήστε σημειώσεις για να υιοθετήσετε ότι σας άρεσε. Ή τουλάχιστον να δοκιμάσετε!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Blake Lively με scarlet red lips και καθαρή βάση στο πρόσωπο. Το κατάλληλο μακιγιάζ για να μπούμε στο εορταστικό κλίμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η νυφούλα Sofia Vergara δεν θα μπορούσε να λείπει από τα beauty looks της εβδομάδας. Με πλούσιες κι ανάλαφρες μπλούζες και μακιγιάζ σε γήινους τόνους ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ponytails της πάνε πολύ και μάλλον η Kate Beckinsale φαίνεται να το γνωρίζει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jennifer Lopez στα AMA’s έδωσε για ακόμα μία φορά τον καλύτερό της εαυτό και απογείωσε το top knot hairtrend. Όσο για το μακιγιάζ, η τραγουδίστρια τόνισε για ακόμα μια φόρα το βλέμμα της, ολοκληρώνοντας το beauty look με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Eva Longoria με smokey eyes και nude lips ακολουθεί τα φετινά makeup trends.

Δείτε περισσότερα Galleries

Retro hairlook και natural μακιγιάζ επέλεξε η Kylie Minogue για μία λαμπερή red carpet εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας ενώ τελευταία μας εξέπληττε με το καρέ hairlook της, αυτή τη φορά επέστρεψε σε ένα formal χτένισμα που ομολογουμένως τη μεγαλώνει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Rosie Huntington πιθανότατα έχει βρει το ιδανικό μάκρος στα μαλλιά της. Την κάνει να φαίνεται classy αλλά χωρίς να χάνει τον sexy χαρακτήρα της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είπαμε ότι το μακρύ καρέ είναι το IT haircut για φέτος. Η Allesandra Ambrosio το τόλμησε και της πάει πολύ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty look, long bob, retro hairstyle, top knot, έντονο βλέμμα, μακρύ καρέ

Keywords
Τυχαία Θέματα