Brad Pitt: «Η απόφαση της Angelina ήταν ηρωική»

Ποιες celebrities έδειξαν επίσης τη στήριξή τους.

Ο Brad Pitt δήλωσε υπερήφανος για την επιλογή και την απόφαση της Angelina Jolie να υποβληθεί προληπτικά σε διπλή μαστεκτομή. «Έχοντας βιώσει από κοντά την απόφαση της, βρίσκω την επιλογή της Angie, και όλων των γυναικών σαν κι εκείνη, απόλυτα ηρωική.», δήλωσε ο 49χρονος ηθοποιός στη London Evening

Standard. «Ευχαριστώ το ιατρικό team για τη φροντίδα και την προσοχή. Το μόνο που θέλω για εκείνη είναι να έχει μία μακρά και υγιή ζωή με εμένα και τα παιδιά μας. Είναι μία ευτυχισμένη μέρα για την οικογένειά μας.» Και η ίδια η Jolie, ωστόσο δεν παρέλειψενα ευχαριστήσει στο άρθρο της τον σύντροφο και μέλλοντα σύζυγό της. «Είμαι τυχερή που έχω έναν σύντροφο, τον Brad Pitt, που μου δείχνει τόση αγάπη και στήριξη.»

Μετά τη δημοσίευση του κειμένου της Jolie πολλοί ήταν και οι celebrities έδειξαν τη συμπαράστασή τους στην ηθοποιό. Η Sheryl Crowe και η Giuliana Rancic, που στο παρελθόν είχαν και οι δύο προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, ήταν οι πρώτες celebrities που ευχαρίστησαν την ηθοποιό μέσω του Twitter. «Επαινώ την Angelina Jolie για το κουράγιο και τη σκέψη της να μοιραστεί σήμερα την εμπειρία της για τη μαστεκτομή. Πολύ γενναία!», έγραψε η Sheryl Crowe, ενώ η Giuliana Rancic, η οποία υποβλήθηκε επίσης σε διπλή μαστεκτομή το 2011, επαίνεσε την Jolie για την επιθυμία της να ενημερώσει όλες τις γυναίκες.

The post Brad Pitt: «Η απόφαση της Angelina ήταν ηρωική» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα