Bed Rugs: Πως να τα τοποθετήσετε;

Ένα από τα αντικείμενα που δεν πρέπει να παραλείπονται από το υπνοδωμάτιο είναι το χαλί. Όποιο και αν είναι το διακοσμητικό ύφος του δωματίου ή τα υλικά του δαπέδου, η τοποθέτηση ενός ή και παραπάνω χαλιών είναι απαραίτητη. Πολλοί θεωρούν ότι τα χαλιά είναι χρήσιμα μόνο το χειμώνα για να κρατούν ζεστό το χώρο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούνται και τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού εκτός από αισθητική μπορούν παράλληλα να προστατεύσουν το πάτωμα από τη φθορά ή ακόμα και να κρύψουν τυχόν ατέλειες του.

Ανάλογα

με τη διαρρύθμιση και την έκταση του χώρου, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο ή περισσότερα μικρά χαλιά. Ο γενικός κανόνας σε ένα τυπικό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι θέλει το χαλί να τοποθετείται από κάτω ξεκινώντας από τα 2/3 του κρεβατιού. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν σε διάφορους τύπους δωματίων.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το χαλί σε μοντέρνο μοτίβο ξεκινάει από τα 2/3 του κρεβατιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα μεγάλα κρεβάτια είναι καλό να «πατούν» επάνω στο χαλί. Ένα μικρότερο κατά μήκος θα οδηγούσε σε ένα δυσανάλογο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στο μονό κρεβάτι ένα μικρό χαλί κατά μήκος του είναι αρκετό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία μοντέρνα πρόταση που «παραβιάζει» με στιλ τον ενικό κανόνα. Η τοποθέτηση του σε κάθε περίπτωση γίνεται κάτω από το διπλό κρεβάτι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για να δείχνει αρμονικό το decor, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε ένα μεγάλο χαλί κάτω από το κρεβάτι, μπορείτε επιλέξετε μικρότερα και να τα τοποθετήσετε περιμετρικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η πιο κλασσική εκδοχή του χαλιού στο υπνοδωμάτιο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε ένα νεανικό boho δωμάτιο τα πάντα είναι επιτρεπτά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: καλοκαίρι, υπνοδωμάτιο, χαλί

Keywords
Τυχαία Θέματα