Beauty files of the week: Οι διάσημες που μας εντυπωσίασαν κι όχι μόνο

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από μόδα, events και επίσημα καλέσματα. Οι γαλαζοαίματες κομψές κυρίες και οι stars του Hollywood έδωσαν και πάλι το δικό τους στίγμα και φυσικά τροφή για τα δικά μας σχόλια. Το main point και αυτής της εβδομάδας είναι ότι η στροφή στα natural makeup είναι το πιο hot trend της σεζόν και μας αρέσει πολύ. Δείτε πως οι celerities το προσαρμόζουν στα δικά τους δεδομένα.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση

της Rosie Huntington στο fashion show του Balmain x H&M στη Νέα Υόρκη. Το άψογο μακιγιάζ και οι ανάλαφρες μπούκλες που έμοιαζαν φυσικές μας άρεσαν πολύ!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Miranda Kerr έχει πάντα ένα

Δείτε περισσότερα Galleries

Η τελευταία πολυσυζητημένη εμφάνιση της Kate Middleton νομίζω είχε λάθος hairstyle. Η Δούκισσα του Cambridge μας άρεσε περισσότερο με τις αφέλειες κι όχι με τη φράντζα. Ίσως ένα κομψό σινιόν θα έκανε την εμφάνιση πιο εντυπωσιακή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ωραίο retro beauty look για την γλυκιά Katie Holmes αλλά ας μην το υιοθετήσει. Την προτιμώ με το πιο casual beauty look. Εσείς;

Δείτε περισσότερα Galleries

Το natural beauty look της Olivia Wilde είναι ένα από τα αγαπημένα μου trends γι” αυτό το χειμώνα. Ίσια μαλλιά με σπαστές άκρες και ένα υγιές πρόσωπο που αναδεικνύει τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Amal επιλέγει πάντα ένα natural – frozen makeup, που φέτος αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στους βασιλικούς κύκλους. Την προτιμώ όμως με μακρύ καρέ και το πιο ανάλαφρο μακιγιάζ κι όχι με το comme il faux σινιόν της φωτογραφίας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kate Hudson έχει βαλθεί τελευταία να με εντυπωσιάζει με τις διαφορετικές για εκείνη επιλογές στα μαλλιά. Επίσης το φυσικό μακιγιάζ την κάνει να φαίνεται μικρότερη και πιο λαμπερή!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: hairtrends, Kate Hudson, Kate Middleton, natural makeup, βασίλισσα Letizia

Keywords
Τυχαία Θέματα