9 Decor Ideas από αυθεντικά retro σαλόνια

Το retro στιλ έχει επανέλθει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της διακόσμησης και του design με προτάσεις υψηλής αισθητικής για το χώρο του καθιστικού. Η αναβίωση του συγκεκριμένου decor γίνεται με το χαρακτηριστικό design της εποχής που συνθέτουν οι γεωμετρικές γραμμές, οι ξύλινες επιφάνειες, τα παστέλ χρώματα και τα πολύπλοκα μοτίβα, το οποίο επανεμφανίζεται με μοντέρνα έπιπλα στη σύγχρονη εκδοχή του διατηρώντας πάντα τη συμμετρία

στο χώρο. Ο αστικός χαρακτήρας και η ζεστή ατμόσφαιρα που εκπέμπει είναι οι δύο καλοί λόγοι για να το επιλέξετε. Επίσης είναι μία καλή ιδέα για να μπλέξετε μοντέρνα με πιο παλιά έπιπλα.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το τζάκι, οι λεπτοί σκελετοί των επίπλων το ίδιο και η διαρρύθμιση του χώρου είναι χαρακτηριστικά του decor.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η διακόσμηση παραπέμπει στα 50’s. Ο καναπές συνοδεύεται πάντα από πολυθρόνες και το τραπέζι αποτελεί τον πυρήνα του χώρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από τις πιο μοντέρνες εκδοχές του retro στιλ. Ουδέτερα χρώματα με λίγες έντονες πινελιές συνοδεύουν τα έπιπλα με το χαρακτηριστικό design.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το retro στοιχείο του καθιστικού είναι το τζάκι σε έντονη γεωμετρία αλλά και η θέση του που ορίζει την νοητή γραμμή για την επίτευξη της συμμετρίας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι ξύλινες επενδύσεις σε συνδυασμό με το μαρμάρινο δάπεδο όπως και οι καμπύλες των επίπλων εκπέμπουν ένα άρωμα από το παρελθόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαμπερές καθιστικό με πέτρα στους τοίχους, δάπεδο από σχιστόλιθο και μεγάλες μπαλκονόπορτες. Ο καναπές , οι πολυθρόνες και τα σκαμπό περιστρέφονται γύρω από το coffe table και μοιράζονται δεξιά και αριστερά από το τζάκι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Καθιστικό που μαρτυρά το retro στιλ. Η έντονη χρήση του ξύλου, οι λιτές γραμμές στα έπιπλα και τα ζεστά χρώματα είναι τα πρώτα στοιχεία που μπορεί κανείς να αναγνωρίσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Vintage έπιπλα ενώνονται με μοντέρνα, μεταλλικές λεπτομέρειες, ξύλινες επιφάνειες και η συμμετρία στη διαρρύθμιση συνθέτουν ένα αυθεντικό retro καθιστικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες καθιστικών των 70’s. Η πέτρα, το ξύλο, τα δερμάτινα έπιπλα και η έντονη γεωμετρία κυριαρχούν στο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: retro, καθιστικό, σαλόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα