Celeb pics of the week: Τα στιγμιότυπα της πρώτης εβδομάδας του νέου χρόνου

09:00 9/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου έφτασε στο τέλος της και όπως όλα δείχνουν οι celebrities άρχισαν να μπαίνουν σιγά- σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama επέστρεψε με την οικογένεια του από τις διακοπές τους στην Χαβάη, ο πρίγκιπας Γεώργιος πόζαρε στο φακό της μαμάς του στην πρώτη του μέρα στο σχολείο και η Adele συνεχίζει τις προσπάθειες να χάσει τα περιττά κιλά που ήδη έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν.

1 ΑΠΟ
8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

06-01-2016

Η Αdele διακωμωδεί την προπόνηση της στο γυμναστήριο ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στο Ιnstagram με το σχόλιο «Ετοιμάζομαι».

Δείτε περισσότερα Galleries

04-01-2016

Η Αnne Hathaway απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και εξηγεί το λόγο που ποζάρει με μαγιό στην παραλία γράφοντας: «Λοιπον, το να δημοσιεύω φωτογραφία με μπικίνι είναι λίγο εκτός του χαρακτήρα μου όμως τη στιγμή που ήμουν στην παραλία κατάλαβα ότι με φωτογραφίζουν. Σκέφτηκα ότι η φωτογραφία θα κάνει τον κύκλο του διαδικτύου οπότε φρόντισα τουλάχιστον να βγει ωραία».

Δείτε περισσότερα Galleries

05-01-2016

Ο Brooklyn Beckham δημοσιεύει στο instagram τη selfie με την οικογένεια του και την οικογένεια Ramsey εν ώρα πτήσης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

03-01-2015

Η Cara Delevingne και η Suki Waterhouse απαθανατίστηκαν τη στιγμή που έκαναν surfing κατά τις διακοπές τους στα Barbados.

Δείτε περισσότερα Galleries

07-01-2015

Η Chrissy Teigen αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όχι μόνο δεν αποχωρίζεται τα ψηλά τακούνια αλλά και αναλαμβάνει δράση κατά την μετακόμιση της στο Los Angeles.

Δείτε περισσότερα Galleries

03-01-2016

O Barack Obama επιστρέφει με την οικογένεια του από τις διακοπές τους στη Χαβάη.

Δείτε περισσότερα Galleries

06-01-2016

H Kate Middleton δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του πρίγκιπα Γεώργιου από την πρώτη του μέρα στο σχολείο.

Δείτε περισσότερα Galleries

06-01-2016

Η Sandra Bullock βραβεύεται ως «Αγαπημένη ηθοποιός ταινίας» στα Peole’s Choise Awards 2016.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Adele, Celebrities, εβδομάδα, στιγμιότυπα

Keywords
Τυχαία Θέματα