7 hairstyles για εσάς που αγαπάτε τις αφέλειες

Μπορεί να μην ανήκουν στα πιο εύκολα στιλ μαλλιών, είναι αλήθεια όμως ότι μπορούν να μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας. Ο λόγος για τις αφέλειες, τις οποίες οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν, φοβούνται όμως να τις δοκιμάσουν.

Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο hairstyle, είναι σημαντικό να βρείτε τον τρόπο που σας ταιριάζει όσον αφορά το styling, προκειμένου να μπορείτε να το υποστηρίξετε και να νιώθετε άνετα με αυτό. Παρακάτω θα βρείτε

7 ιδέες σε περίπτωση που έχετε ξεμείνει από έμπνευση.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα σινιόν μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρον σε συνδυασμό με μια μακριά φράντζα. Μαζέψτε τα μαλλιά επάνω και αφήστε μερικά τουφάκια ελεύθερα για ένα «επιμελώς ατημέλητο» στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στεγνώστε τη φράντζα σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και όχι τη βούρτσα, για αφέλειες πιο ανάλαφρες, με κίνηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ελαφρύ κρεπάρισμα στην κορυφή του κεφαλιού θα κάνει τις αφέλειές σας να μοιάζουν περισσότερο cool παρά στιλιζαρισμένες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια πλάγια χωρίστρα στα υπόλοιπα μαλλιά προκειμένου η φράντζα σας να μη δείχνει πολύ αυστηρή ή φλατ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν διαθέτετε από τη φύση σας κυματιστά μαλλιά, αλλά συνηθίζετε να ισιώνετε τη φράντζα σας, δοκιμάστε να την αφήσετε natural. Θα δώσει μια πιο νεανική και cool νότα στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι κοντές αφέλειες δείχνουν λιγότερο αυστηρές όταν συνδυάζονται με ένα messy knot στα υπόλοιπα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αφέλειες και wavy μακριά μαλλιά αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για εσάς που δε θέλετε να αφιερώνετε πολύ χρόνο στο styling.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: hairstyles, μαλλιά, τάση, φράντζα

Keywords
Τυχαία Θέματα