Moody winter: πώς θα νιώσετε πιο happy με το ντύσιμό σας

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Πολλές φορές τυχαίνει ο χειμώνας να μας καταβάλλει, με αποτέλεσμα να μην έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε ούτε με το ντύσιμό μας, ούτε με την εμφάνισή μας γενικότερα.

Αν θεωρείτε ότι τα χειμερινά looks είναι βαρετά και δε σας κάνει αίσθηση να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σύνολα, έχουμε τα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα winter blues και να βγάλετε τον stylish εαυτό σας προς τα έξω.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα total looks μπορεί να σας ακούγονται βαρετά, είναι όμως ο πιο εύκολος τρόπος

να δείχνετε σα να βγήκατε μόλις από editorial μόδας. Επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση – φέτος λατρεύουμε το ροζ, και τολμήστε το!

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε έναν παιχνιδιάρικο τόνο στο look σας επιλέγοντας κρόσια, σε οποιαδήποτε εκδοχή τα προτιμάτε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πειραματιστείτε με τις επιλογές σας «κλέβοντας» κομμάτια από την αντρική γκαρνταρόμπα. Ένα bowtie μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο girly φόρεμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ποιος είπε ότι τα floral patterns είναι μόνο για την άνοιξη; Μπορείτε κάλλιστα να τα επιλέξετε και τους χειμερινούς μήνες, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο μοτίβο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια faux γούνα θα δώσει ένα άμεσο lift στην εικόνα σας και θα μεταμορφώσει το σύνολό σας. Μπορείτε να την επιλέξετε και σε κάποια ιδιαίτερη απόχρωση, για ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε πολύ με το outfit σας, επιλέξτε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που θα τραβήξει την προσοχή, όπως ένα μεγάλο κασκόλ. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια εκκεντρική τσάντα είναι η σίγουρη λύση για να εντυπωσιάσετε και να δώσετε μια fun νότα στο ντύσιμό σας. Στο εμπόριο θα βρείτε αμέτρητα σχέδια για κάθε budget, επομένως μη διστάσετε να ενδώσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Street Style, winter look, χειμώνας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Moody,