6+1 φλατ παπούτσια για την άνοιξη

Σίγουρα, είναι στη φύση της γυναίκας να τρέφει μεγαλύτερη αγάπη προς τα ψηλοτάκουνα. Όσο όμως περνάνε οι σεζόν, τόσο περισσότερο έδαφος κερδίζουν τα φλατ παπούτσια, αφού πλέον τα συναντάμε σε διάφορες εκδοχές και στιλ που δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα πιο ψηλά τακούνια. Εκτός από πρακτικότητα, πλέον διαθέτουν και stylish χαρακτήρα, γι” αυτό και τα επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες τόσο για τη δουλειά όσο και για τις εξόδους τους. Μη διστάζετε λοιπόν να επιλέγετε φλατ, φοβούμενες ότι δε θα δείχνετε το ίδιο ετυπωσιακές. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως πάντα υπάρχουν τρόποι να κάνετε τη

σιλουέτα σας να φαίνεται πιο ψηλή.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα slippers είναι μεγάλη τάση για φέτος και είναι πραγματικά το πιο άνετο στιλ που μπορείτε να επιλέξετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε ένα ζευγάρι ίσια slingbacks και συνδυάστε τα με μια φούστα με άνοιγμα για να δώσετε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια τύπου Birkenstock αποτελούν την πιο ωραία εναλλακτική στα κλασικά ψηλοτάκουνα που θα φορούσατε με ένα ladylike σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα lace up παπούτσια έχουν την τιμητική τους φέτος, τόσο σε ψηλή εκδοχή όσο και σε flat. Άνετα και κομψά, θα σας χαρίσουν στιλ χωρίς να σας κουράσουν λεπτό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιστρατεύστε τα αγαπημένα σας oxfords ή brogues για τις πιο άνετες βόλτες μέσα στην πόλη. Για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα διαλέξτε τα σε animal print εκδοχή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι μπαλαρίνες ανήκουν στις πιο άνετες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Αν σας φαίνονται κάπως βαρετές σαν επιλογή, μπορείτε να διαλέξετε ένα ζευγάρι με διχρωμίες ή κάποιο εντυπωσιακό μοτίβο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επενδύστε σε ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια, μια επιλογή που ταιριάζει άψογα στην ανοιξιάτικη σεζόν. Διαλέξτε μαύρη απόχρωση για πιο έντονο αποτέλεσμα ή πιο nude για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: flat τακούνι, lace up σανδάλια, mules, Street Style, styling tips, παπούτσια

Keywords
Τυχαία Θέματα