Easter shopping: Το πιο ενημερωμένο πασχαλινό gift guide

Κάθε φορά πριν τις γιορτές περνάμε όλες το ίδιο άγχος, αφού πάντα αφήνουμε τα ψώνια μας για την τελευταία στιγμή καταλήγοντας να μην ξέρουμε τι να δωρίσουμε σε ποιον. Φέτος το Πάσχα είναι ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά, φροντίζοντας εγκαίρως να διαλέξουμε το πιο κατάλληλο δώρο για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το Jenny.gr συγκέντρωσε για εσάς ένα super gift guide σε συνεργασία με το Jyou.gr, το οποίο θα σας

βγάλει από τη δύσκολη θέση της αναζήτησης και θα σας χαρίσει τον τίτλο της πιο cool φίλης/κόρης/μαμάς!

Παράλληλα, μην ξεχνάτε πως με την κάρτα Secret Club κερδίζετε μοναδικές εκπτώσεις για τα ψώνια σας από το Jyou.gr. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κρεμαστά κουνελάκια που θα προσθέσουν fun πινελιές στο look σας και θα κάνουν χαρούμενες τις φίλες σας!

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κρεμαστά πασχαλινά αυγά με ματάκι στο τελείωμά τους, εκτός από στιλ θα σας χαρίσουν και καλή τύχη. Φορέστε τα ή χαρίστε τα στις μικρές ή μεγάλες σας φίλες.

Δείτε περισσότερα Galleries Για τη μαμά

Με διαχρονικό στιλ και εντυπωσιακό σχεδιασμό, τα Far East σεβαλιέ δαχτυλίδια που θα βρείτε στο Jyou.gr θα γίνουν η τέλεια προσθήκη στη συλλογή της μητέρας σας!

Δείτε περισσότερα Galleries Για τον μπαμπά

Οι ιδιαίτερες γραβάτες citrus θα δώσουν μια νέα πνοή στη γκαρνταρόμπα του πατέρα ή του φίλου σας. Με ιδιαίτερο design (τετράγωνη φόρμα), ξεχωριστή αισθητική και εκλεκτά υλικά, θα γίνουν τα νέα αγαπημένα τους items.

Δείτε περισσότερα Galleries Για εσάς

Αυτές τις γιορτές αξίζει να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας! Τα ιδιαίτερα cuffs από το brand MAZE θα σας χαρίσουν τα πιο κομψά minimal looks και θα δώσουν μια νότα πολυτέλειας στο στιλ σας!

Δείτε περισσότερα Galleries Για την κολλητή

Διακριτικά αλλά ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακά, τα FEATHER pendants θα αναβαθμίσουν το στιλ της στη στιγμή!

Δείτε περισσότερα Galleries Για το βαφτιστήρι

Αν δε συμπαθείτε τις κλασικές λαμπάδες με super ήρωες και κοριτσίστικες φιγούρες, οι παιδικές λαμπάδες από τη Design is Play θα σας ενθουσιάσουν με τον minimal σχεδιασμό τους και θα χαρίζουν χαρά στο βαφτιστήρι ή το παιδί σας!

Δείτε περισσότερα Galleries Για τον φίλο σας

Οι ξύλινες θήκες Mouchmouch θα μετατρέψουν το smartphone του στο πιο όμορφο gadget!

Δείτε περισσότερα Galleries Για τη μικρή αδερφή

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με λουλούδια θα τη βάλουν αμέσως σε ανοιξιάτικο κλίμα, χαρίζοντάς της το πιο girly στιλ!

Δείτε περισσότερα Galleries Για τη συνάδελφο

Κομψό, διακριτικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο, ένα κρεμαστό για το λαιμό με «παξιμάδια» είναι μια ιδιαίτερα fun επιλογή για τη φίλη σας από το γραφείο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: card member, exclusive shoppi9ng, gift guide, jshopping, Jyou, Secret club, δώρα, πασχαλινό shopping

Keywords
Τυχαία Θέματα