6 δίαιτες της μόδας στο μικροσκόπιο

Κάθε μέρα βγαίνουν καινούριες δίαιτες που υπόσχονται σίγουρη απώλεια βάρους και αμέσως γίνονται τάσεις με πολλούς οπαδούς. Όμως που βρίσκεται η αλήθεια και κατά πόσο αυτές οι δίαιτες είναι υγιεινές; Παρακάτω θα μάθετε αν αυτές οι δίαιτες λειτουργούν πραγματικά και εάν είναι αποτελεσματικές.

Κόβοντας τους υδατάνθρακες. Εάν βγάλετε τελείως τους υδατάνθρακες από τη διατροφή, είναι ότι πιο ανθυγιεινό μπορείτε να κάνετε. Διότι αυτή η επιλογή μπορεί να σοκάρει τον οργανισμό σας και να προκαλέσει μείωση στην παραγωγή ενέργειας και στη λειτουργικότητα του εγκεφάλου. Ωστόσο, μπορείτε να χάσετε κιλά,
μειώνοντας τους απλούς υδατάνθρακες, όπως τα πατατάκια, τα γλυκά και τη ζάχαρη.Πράσινοι χυμοί. Οι χυμοί που γίνονται με λάχανο, σπανάκι, φρούτα και σπόρους Chia είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών, φυτοθρεπτικών συστατικών και βιταμινών. Αλλά, δεν μπορείτε απλά να ζείτε πίνοντας μόνο χυμούς, γιατί δεν θα παίρνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας, για να λειτουργήσει σωστά και να παραμείνει υγιές. Επίσης, μπορεί να έχετε έντονα το συναίσθημα της στέρησης, εάν ζείτε τη ζωή μέσα από ένα καλαμάκι! Η λύση είναι να εντάξετε με μέτρο τους χυμούς σε μια ισορροπημένη διατροφή.Υπηρεσίες τροφίμων. Έχουμε όλοι ακούσει για τις υπηρεσίες τροφίμων που παραδίδουν το φαγητό στην πόρτα σας. Όμως, κατά πόσο είναι μαγειρεμένο με τις κατάλληλες πρώτες ύλες και κατά πόσο είναι χαμηλό σε νάτριο; Δυστυχώς η απάντηση είναι, ότι οι περισσότερες από αυτές τις τροφές υποβάλλονται σε επεξεργασία και περιέχουν υψηλές ποσότητες αλατιού. Καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί και ενημερωμένοι για τις επιλογές σας.Δίαιτες των celebrities. Ανοίγετε τη τηλεόραση και βλέπετε ένα διάσημο πρόσωπο, το οποίο προτείνει μια δίαιτα και αμέσως θέλετε να την ακολουθήσετε. Πριν όμως την ξεκινήσετε, πρέπει να γνωρίζετε, ότι δεν σημαίνει ό,τι επειδή αδυνάτισε η συγκεκριμένη διασημότητα, θα αδυνατίσετε και εσείς και επίσης, δεν είναι όλα τα προγράμματα διατροφής υγιεινά. Χρησιμοποιήστε λοιπόν, τη δική σας νοημοσύνη, για να αποφασίσετε τι είναι υγιεινό και τι δεν είναι, και τότε κάνετε την επιλογή σας!Δίαιτες για παιδιά. Υπάρχουν νέες δίαιτες που στοχεύουν στα παιδιά και μερικοί γονείς πραγματικά τα βάζουν να χάσουν κιλά, από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό όμως, είναι αρκετά επικίνδυνο, διότι τα παιδιά μέχρι την ηλικία των 18 ετών βρίσκονται στην ανάπτυξη και δεν πρέπει να ακολουθούν προγράμματα απώλειας βάρους. Υιοθετήστε όλη η οικογένεια μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και εντάξτε τη σωματική δραστηριότητα στη ζωή των παιδιών σας. Σίγουρα θα δείτε αλλαγές προς το καλύτερο.Χάπι αδυνατίσματος. Δεν υπάρχει το μαγικό χάπι, που θα το πάρετε και θα χάσετε κιλά. Στην αγορά υπάρχουν πολλά χάπια που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους ή ότι θα σας φουσκώσουν, έτσι ώστε να μη πεινάτε πολύ. Όμως, δεν υπάρχουν μελέτες που να υποστηρίζουν το παραπάνω. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε φυτικές ίνες, που θα σας βοηθήσουν στη πέψη και να θα σας δημιουργήσουν το αίσθημα πληρότητας για αρκετές ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα