5 υπέροχα looks της Olivia Palermo στη NYFW

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να εξυμνούμε την Olivia Palermo, αφού τα outfits που επιλέγει κάθε φορά είναι τόσο to the point που μάλλον κάποιο χάρισμα έχει. Προσωπικά, αυτό που αγαπώ περισσότερο στο στιλ της είναι το γεγονός πως μπορεί να δείξει το ίδιο chic, είτε επιλέξει ένα πιο business σύνολο είτε πιο θηλυκά/girly looks. Της αρέσει δηλαδή η ποικιλία και δεν φοβάται να πειραματιστεί, κάτι που της βγαίνει πάντα σε καλό.

Αυτό

επιλέγει να κάνει και αυτές τις μέρες, με τις εμφανίσεις της έξω από τα shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης να είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Παρακάτω θα δείτε και τα 5 looks που έχει επιλέξει μέχρι στιγμής, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη του στιλ. Και σκεφτείτε πως είναι μόνο η αρχή, καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμα τρεις fashion weeks!

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Έξω από το show του Jonathan Simkhai, μας αποδεικνύει ότι το «cold shoulder» trend παραμένει δυνατό ακόμη και μετά το καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το σύνολό της για το show της Carolina Herrera μοιάζει ίσως με το business look των ονείρων μας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε πιο casual ύφος, για το Banana Republic show, ξέρει πώς να εντυπωσιάζει ακόμα και με basic pieces, που έχουν όμως ένα twist.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το black & white δεν μας πρδίδει ποτέ, ειδικά όταν του δίνουμε ένα έξτρα ενδιαφέρον όπως η Olivia. Λατρέψαμε τα παπούτσια που επέλεξε, ξεφεύγοντας από τα κλασικά ψηλοτάκουνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δεν ξέρουμε αν κάποια άλλη θα μπορούσε να υποστηρίξει τον συνδυασμό τόσο διαφορετικών patterns, όπως η Olivia.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashionista, it girl, New York, NYFW, Olivia Palermo, Νέα Υόρκη

Keywords
Τυχαία Θέματα