4 makeup tips που πρέπει να ξέρετε

Πώς να χρησιμοποιήσετε το packaging από τα προϊόντα μακιγιάζ για καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάθε φορά που αγοράζω ένα καινούργιο makeup product αυτό που κάνω είναι να ανοίγω το κουτί και να πετάω τα πλαστικά προστατευτικά που υπάρχουν στη συσκευασία. Αυτό συνέβαινε μέχρι που ανακάλυψα τη χρησιμότητα αυτών των κατά τ’ άλλα περιττών προστατευτικών. Μην πετάτε λοιπόν αυτό το πλαστικό που καλύπτει τις παλέτες σκιών, ούτε το πλαστικό που έχει η πούδρα ή η σκιές σε σκόνη. Μπορεί να φανούν σωτήρια την ώρα που μακιγιάρεστε και να σας γλιτώσουν από extra

κόπο και χρόνο.

1 ΑΠΟ 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Plastic sheets

Αυτά υποτίθεται ότι είναι για να προστατεύουν τις σκιές αλλά υπάρχει ένας τρόπος να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να μην λερωθείτε με σκιά γύρω από τα μάτια. Βάλτε αυτό το πλαστικό κάτω από το μάτι την ώρα που το βάφετε και θα κρατήσει την ποσότητα της σκιάς που πέφτει και το λερώνει.

Δείτε περισσότερα Galleries Τα mini sponges από τις παλέτες σκιών

Αν θέλετε να βάλετε λεπτές γραμμές eyeliner, πάνω ή και κάτω από τα μάτια με το χρώμα από τις σκιές τότε τα πινελάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε μία ωραία γραμμή χωρίς “παράπλευρες απώλειες”.

Δείτε περισσότερα Galleries Skincare spoons

Αυτά τα sticks που πολύ συχνά έχουν οι κρέμες στη συσκευασία τους για να παίρνετε την ποσότητα της κρέμας χωρίς να βάλετε μέσα τα δάχτυλά σας μπορούν να χρησιμεύσουν για να αναμείξετε τα κραγιόν. Λίγη ποσότητα πάνω στο stick από τα χρώματα που θέλετε να ανακατέψετε ξεχωριστά θα σας βοηθήσει να κάνετε το blending χωρίς να χαλάσετε τα κραγιόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το πλαστικό κάτω από το καπάκι των σκιών σε πούδρα είναι πολύ βοηθητικό. Πάρτε την ποσότητα της σκιάς που έχει μείνει πάνω στο καπάκι και μη βουτάτε το πινέλο μέσα στο βαζάκι. Σίγουρα η ποσότητα που θα πάρετε μέσα από το βάζο θα είναι πολύ περισσότερη από αυτή που θα χρησιμοποιήσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: makeup tips, γραμμή eyeliner, μακιγιάζ, παλέτα σκιών, πινέλα μακιγιάζ

Photo credits: refinery29.com

Keywords
Τυχαία Θέματα