3 tips που θα ωφελήσουν τα μαλλιά σας ενώ γυμνάζεστε

Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε ενώ γυμνάζεστε και η υγεία και το σώμα σας ωφελείται, μπορεί να συμβεί το ίδιο και στα μαλλιά σας; Κι όμως υπάρχουν μερικά tips που αν τα ακολουθείτε την ώρα που πάτε στο γυμναστήριο, τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κολυμβητήριο

Αν η κολύμβηση είναι ο τρόπος σας να γυμνάζεστε τότε φροντίστε να βρέχετε και τα μαλλιά σας εκτός από το σώμα σας πριν μπείτε στην πισίνα. Το καθαρό νερό βοηθάει στο να μην επηρεάζει το χλώριο σε πολύ μεγάλο βαθμό την τρίχα. Φυσικά δεν ξεχνάτε να τα σαπουνίσετε πολύ καλά μετά την πισίνα για να τα καθαρίσετε από το χλώριο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Apivita Hair Shampoo για λάμψη & αναζωογόνηση με εσπεριδοειδή & μέλι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνήθως στο γυμναστήριο ένα ponytail ή ένας απλό κότσος είναι ιδανικά για τα μαλλιά. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να περάσετε μία pre-shampoo μάσκα για τα μαλλιά σας που θα ξεβγάλετε μετά στο ντους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Kérastase Pre-Shampoo Chronologiste, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Περάστε το στα μαλλιά τούφα τούφα και αφήστε το να δράσει. Αν θέλετε κάντε ένα ελαφρύ μασάζ για καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν γυμνάζεστε τις πρωινές ώρες και δεν έχετε την ευκαιρία να λουστείτε αμέσως μετά, τότε κάντε το, το προηγούμενο βράδυ και το πρωί πλέξτε τα μαλλιά σας σε μία κοτσίδα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα διατηρήσετε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Moroccanoil Hydrating Styling Cream. Ενυδατική κρέμα με έλαιο argan για να ενυδατώσετε τα μαλλιά και να αποφύγετε το φριζάρισμα στο styling.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: γυμναστήριο, ενυδάτωση, κοτσίδα, μαλλιά, μάσκα μαλλιών, περιποίηση μαλλιών

Keywords
Τυχαία Θέματα