10 τρόποι να εντυπωσιάσετε με τα bomber jackets

08:47 4/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Αν τα looks στις πασαρέλες και το street style δεν σας έχουν πείσει, τα bomber jackets αποτελούν και επίσημα μια από τις πιο δυναμικές τάσεις της εποχής. Είτε πρόκειται για τις oversized δημιουργίες των Vetements, τα κεντημένα jackets του Hedi Slimane για τον Saint Laurent ή το grunge στιλ του Alexander Wang, τα 90s πανωφόρια έχουν παρουσιαστεί σε όλες τους τις εκδοχές. Και φυσικά τα It girls ήταν από τις πρώτες φανατικές αυτής της τάσης που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος,

ενώ εντάσσεται σε πολλά διαφορετικά στιλ. Αν θέλετε να βρείτε ιδέες για το πώς να φορέσετε τα πιο stylish μπουφάν, ρίξτε μια ματιά σε 10 από τις καλύτερες εμφανίσεις των fashionistas.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα oversized jackets είναι ούτως ή άλλως μια τάση που έχουμε δει αυτή τη σεζόν. Μια από τις εκδοχές των bomber jackets τα θέλει να φοριούνται όσο πιο φαρδιά γίνεται!

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Ο συνδυασμός του χακί με ένα total black look με rock στοιχεία είναι άκρως εντυπωσιακός.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Μη διστάσετε να τα φορέσετε με έντονα prints και ψηλοτάκουνες γόβες, για μια laid- back βραδινή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κλασσικά δερμάτινα μπουφάν έχουν δώσει τη θέση τους στα bomber jackets, τα οποία είδαμε σε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών χρωμάτων και στιλ, συνδυάζοντας ακόμα και couture στοιχεία.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε μια midi δερμάτινη φούστα με statement αξεσουάρ που τραβούν τη προσοχή και φορέστε το jacket σας ριγμένο στους ώμους.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: 90s trend, bomber jacket, street style looks, style tips

Keywords
Τυχαία Θέματα