10 σχεδιαστές νυφικών που μπορεί να μην τους ξέρετε αλλά θα τους μάθετε

Η επιλογή του νυφικού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και οι περισσότερες υποψήφιες νύφες κάνουν μια ευχάριστη έρευνα προκειμένου να βρουν τον σχεδιαστή που θα τις εμπνεύσει. Προσπαθούν να συνδυάσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, ως νυφικό ονείρων, με την δημιουργία του σχεδιαστή μόδας.

Κάθε σχεδιαστής νυφικών έχει ένα δικό του χαρακτηριστικό σε σχέση με τις συλλογές νυφικών που δημιουργεί και για του λόγου τους αληθές… Για τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα, διακρίνουν ότι για παράδειγμα αν το νυφικό είναι στιλ φουσκωτό-ογκώδης με στενό κορσέ πολύ πιθανό να είναι δημιουργία της σχεδιάστριας

Vera Wang. Τον τελευταίο καιρό πολλοί σχεδιαστές νυφικών έχουν γίνει γνωστοί και εσείς μπορεί ούτε καν να τους έχετε ακούσει… Πίστεψε με είναι συναρπαστική εμπειρία να ανακαλύπτεις ότι μπορείς να βρεις κάτι διαφορετικό ή να πάρεις μια ωραία ιδέα από κάποιον που μαθαίνεις τώρα.

Οι δημιουργοί που επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή την κατηγορία φορεμάτων, μπορεί να είναι ταλαντούχοι απόφοιτοι από μεγάλες σχολές μόδας μέχρι έμπειρους σχεδιαστές που τώρα έχουν αποφασίσει να επεκτείνουν το πελατολόγιο τους και σε άλλες χώρες. Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στιλ, εδώ θα δείτε μερικούς από τους σχεδιαστές νυφικών που ανατρέπουν τα παραδοσιακά στοιχεία με μια μοντέρνα οπτική.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η αμερικανίδα σχεδιάστρια Sabrina Dahana, πέρασε πολλά καλοκαίρια στο μαγικό Παρίσι έχοντας πλούσια ρομαντική αισθητική και χειροποίητη εργασία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με βάση το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, μητέρα-κόρη και οι δύο Mira and Lihi Zwillinger έχουν μεγάλη ζήτηση στην Αμερική και δημιουργούν ρομαντικά νυφικά από υψηλής ποιότητας υφάσματα και λεπτεπίλεπτες διαφάνιες στο πάνω μέρος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το γερμανικό σχεδιαστικό δίδυμο Alexandra Fischer-Roehler και Johanna Küh, δημιουργούν pret-a-porter νυφικές συλλογές σε προσιτές τιμές και απευθύνονται στις νύφες που επιθυμούν αναπάντεχα μοντέρνα νυφικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας Christos Costarellos, με έντονη επιρρόη από την Μεσόγειο, είναι γνωστός για τις μικρές ωραίες χειροποίητες λεπτομέρειες στα νυφικά με πολύ καλής ποιότητας υφάσματα για ένα πιο επίσημο bohemian στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Inbal Dror: Νυφικά απλικέ με περίτεχνα κεντήματα και υψηλής ποιότητας δαντέλα και υφάσματα, με βάση τις ρομαντικές διάφανεις σε πολλά σημεία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Delpozo: εδώ θα βρείτε για όλες τις εποχές νυφικά φτιαγμένα από μετάξι και καλής ποιότητας τούλι με μια μοντέρνα οπτική.

Δείτε περισσότερα Galleries

Laure de Sagazan: για τις νύφες που επιθυμούν να είναι άνετες, ανάλαφρες και καλαίσθητες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής από το Ισραήλ, Alon Livne, απόφοιτος με εμπειρία στους οίκους Alexander McQueen και Roberto Cavalli, δημιουργεί νυφικά που συνδυάζουν το δράμα με το σέξι και δημιουργούν ωραία σιλουέτα στο σώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Celestina Agostino: υιοθετεί το elegant στιλ του Παρισιού και δημιουργεί νυφικά υψηλής ραπτικής και απόλυτα θηλυκά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Rime Arodaky: ταιριάζει σε νύφες που επιθυμούν να έχουν μια δροσερή και άνετη εμφάνιση και το νυφικό τους να παραπέμπει σε δεκατετία του 60, 70 ή ακόμη και Rock n’Roll αισθητική.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: μοντέρνες νύφες, νύφες, νυφικό στιλ, σχεδιαστές μόδας, σχεδιαστές νυφικών

Keywords
Τυχαία Θέματα