10 fashion essentials για μονοήμερες εκδρομές

Ο καιρός επιβάλλει να βρισκόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε… on the road, με τις ξαφνικές αποδράσεις να είναι ό,τι καλύτερο σε περίτπωση που δεν έχουμε κανονίσει ακόμα τις διακοπές μας.

Αν λοιπόν ετοιμάζετε μια μίνι εξόρμηση αυτό το Σαββατοκύριακο, για ένα με δύο βράδια το πολύ, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε ως προς τι θα πάρετε μαζί. Παρακάτω θα βρείτε τα 10 κομμάτια που δεν πρέπει να ξεχάσετε, ώστε να είστε άνετες και στιλιστικά άψογες ακόμα και last minute!

1 ΑΠΟ
10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μια ευρύχωρη τσάντα που θα σας χρησιμεύσει τόσο στο ταξίδι όσο και στην παραλία. Μπορείτε να επιλέξετε μια ψάθινη βερσιόν, καθώς φέτος ειδικά, κάνουν θραύση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το πιθανότερο είναι η εξόρμηση να γίνει κοντά σε κάποια θάλασσα, επομένως αν δεν έχετε βρει ακόμα το αγαπημένο σας μαγιό, εδώ θα βρείτε τα tips για να διαλέξετε το σωστό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα καπέλο είναι απαραίτητο όχι μόνο για την παραλία, αλλά για όλη τη διάρκεια της μέρας. Διαλέξτε ένα floppy hat για να συνδυάσετε προστασία και στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Denim shorts. Γιατί δεν υπάρχει κάτι πιο κλασικό ή άνετο για ταξίδια, βόλτες ή εξόδους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια αέρινη μάξι φούστα. Θα τη βολευτείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Σίγουρα δεν πάτε πουθενά χωρίς αυτά, άλλωστε εδώ και καιρό έχουμε δει πώς θα διαλέξετε στιλ ανάλογα με τον προορισμό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα statement κολιέ – θυμηθείτε τα δικά μας αγαπημένα εδώ. Δεν πιάνει πολύ χώρο και θα μεταμορφώσει το look σας στη στιγμή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. Ξεχάστε τα τακούνια και ποντάρετε στα φλατ που θα σας δώσουν φτερά για βόλτες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κάτι ελαφρύ για το βράδυ. Ένα μπλουζάκι με μακρύ μανίκι ή ένα πολύ light πανωφόρι θα σας σώσουν όταν αρχίσει να πιάνει ψύχρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα off the shoulder κομμάτι. Είτε είναι φόρεμα είτε είναι μπλούζα, οι εξηγήσεις περισσεύουν, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο κολακευτικό trend της σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion essentials, weekend, εκδρομή, μίνι απόδραση, σαββατοκύριακο

Keywords
Τυχαία Θέματα