H ακαταμάχητη γοητεία ενός αυτοκινήτου φτιαγμένου για μένα

Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι σοβαρή υπόθεση. Σίγουρα θέλεις να τα έχει όλα- κάτι σαν τη σχέση σου με έναν άντρα- να είναι εμφανίσιμο, να έχει προσωπικότητα, να είναι εύκολο στο παρκάρισμα, να έχει χαμηλή κατανάλωση, χαμηλό κόστος συντήρησης, να είναι ιδανικό για κοντινές αποστάσεις, αλλά αν χρειαστεί να μπορείς να πας και πιο μακριά, γενικά να τα έχει όλα. Μπορεί κάποιος να βρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Κι όμως εγώ το βρήκα, ένα αυτοκίνητο που με την πρώτη ματιά το ερωτεύεσαι. Ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για εμένα, φτιαγμένο για όλες εμάς που τα θέλουμε όλα. Η Peugeot

έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα της, με το νέο PEUGEOT 208!

Το PEUGEOT 208 απέκτησε νέα εμφάνιση αλλά και πολλές αλλαγές που βελτιώνουν την ασφάλεια, τις επιδόσεις και την κατανάλωση και φυσικά είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Το ελκυστικό στιλ, που συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία το κομψό με το σπορ στοιχείο, τονίζεται ακόμη περισσότερο στο νέο μοντέλο, με επανασχεδιασμένο εξωτερικό, χρώμια και νέα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό του κυριαρχεί το PEUGEOT i-Cockpit. Διακρίνεται από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το κόμπακτ σπορ τιμόνι και υπερυψωμένο πίνακα οργάνων για μέγιστη πληροφόρηση ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Είναι κομψά σχεδιασμένο με απαλό λευκό φωτισμό και μία κεντρική οθόνη αφής 7’’, η οποία παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ηχοσύστημα, πλοήγηση, τηλέφωνο και πληροφορίες οχήματος. Η λειτουργία MirrorScreen αναπαράγει το περιεχόμενο ενός smartphone στην οθόνη του αυτοκινήτου για πλήρη χειρισμό των εφαρμογών. Στις κορυφαίες εκδόσεις υπάρχουν εντυπωσιακοί LED δακτύλιοι περιμετρικά των οργάνων σε μπλε ή κόκκινο ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο μοντέλο διατίθεται σε μια νέα παλέτα μεταλλικών και ματ χρωμάτων διευρύνοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Όπου ξεχωρίζουν το μεταλλικό Orange POWER του λανσαρίσματος και δύο νέες ματ επιλογές με δερμάτινη υφή.

Επιπλέον, το νέο PEUGEOT 208 απέσπασε 5 αστέρια EURONCAP στον τομέα της ασφάλειας και διαθέτει όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα (ABS, ESP, ASR, EBD, BrakeAssist) στον στάνταρ εξοπλισμό. Προαιρετικά διατίθεται:

Park Assist, Active City Brake και κάμερα οπισθοπορείας.Εφοδιάζεται με τους νέους κινητήρες PureTech και BlueHDi προδιαγραφών Euro6, με αποκορύφωμα τον κινητήρα πετρελαίου 1.6BlueHDi 100 ίππων που είναι ο καλύτερος κινητήρας πετρελαίου της αγοράς. Καταναλώνει μόλις 3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει μόλις 79 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ !

Το νέο PEUGEOT 208 μπορείτε να το αποκτήσετε με νέα μειωμένη τιμή από 12.700€ με το πρόγραμμα FUTURE6 πληρώνοντας την πρώτη δόση μετά από 6 μήνες άτοκα, με 208€ το μήνα, και με 5 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Κομψό, ασφαλές, άνετο, ανανεωμένο και χωρίς πολλές απαιτήσεις. Τι άλλο να θελήσει κανείς; Το νέο PEUGEOT 208 είναι σίγουρα ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για εμένα, για εσένα, για όλους μας….

Keywords
Τυχαία Θέματα