10 Hollywood Pics of the Week: Οι στιγμές που ξεχώρισαν

09:02 6/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Γιατί κυκλοφορεί ως εγκυμονούσα στη Νέα Υόρκη η Julianne Moore; Πώς εμφανίζεται ντυμένη στο αεροδρόμιο η Paris Hilton; Τι συμβαίνει με τον Bradley Cooper και την Irina Shayk; Και ποια σταρ περνάει καλοκαιρινές στιγμές μέσα στον χειμώνα;

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ
> Julianne Moore

4/2, Nέα Υόρκη

Η 55χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απαθανατίστηκε με ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης, στη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής “Inside Amy Schumer” στη Νέα Υόρκη.

Δείτε περισσότερα Galleries Ricky Martin

3/2, Πουέρτο Ρίκο

O 44χρονος τραγουδιστής της ποπ τιμήθηκε στη γενέτειρά του, το Πουέρτο Ρίκο με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (Paseo de la Fama).

Δείτε περισσότερα Galleries Paris Hilton

4/2, Λος Άντζελες

Τον δικό της τρόπο να μην περνάει απαρατήρητη στο αεροδρόμιο, επέδειξε η 34χρονη κληρονόμος, η οποία εμφανίστηκε με στενό μίνι φόρεμα και γόβες στο LAX, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση της.

Δείτε περισσότερα Galleries Eva Longoria

2/2, Mέξικο Σίτι

Η 40χρονη Eva Longoria και ο δισεκατομμυριούχος σύντροφός της, Jose Antonio Baston απαθανατίστηκαν ενώ έκαναν αγορές στη γενέτειρά του, το Μεξικό.

Δείτε περισσότερα Galleries Bradley Cooper

3/2, Nέα Υόρκη

Μια μοναχική βόλτα του 41χρονου ηθοποιού συνέλαβε ο φακός πριν από μερικές ημέρες -αργότερα την ίδια μέρα ο Bradley Cooper, συναντήθηκε με την σύντροφό του Irina Shayk, διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Emily Blunt

2/2, Nέα Υόρκη

Η 32χρονη Emily Blunt, που μόλις πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της, John Krasinski, συνεχίζει τα γυρίσματα της ταινίας της “Girl on the Train”, όπου και απαθανατίστηκε στο Central Park.

Δείτε περισσότερα Galleries Kylie Minogue &Josua Sasse

4/2, Λονδίνο

Σε φιλανθρωπικό κάλεσμα του Πρίγκιπα Κάρολου ανταποκρίθηκαν η 47χρονη ποπ σταρ και ο 28χρονος ηθοποιός σύντροφός της. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον περασμένο Νοέμβριο.

Δείτε περισσότερα Galleries Jessica Alba

4/2, Νέα Υόρκη

Η Jessica Alba και η μικρότερη κόρη της Haven, στη βροχερή Νέα Υόρκη.

Δείτε περισσότερα Galleries Fergie

4/2, Λος Άντζελες

H 40χρονη τραγουδίστρια και ο 2,5 ετών γιος της πέρασαν μία ημέρα σε πάρκο του Λος Άντζελες, όπου διαμένουν.

Δείτε περισσότερα Galleries Hillary Duff

4/2, Χαβάη

Tην οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον πρώην σύζυγό της Mike Comrie γιόρτασε η 28χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, κάνοντας διακοπές στη Χαβάη -μαζί του (!), και με τον 4χρονο γιο τους Luca.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Emily Blunt, Fergie, Hilary Duff, Hollywood, Jessica Alba, Julianne Moore, Kylie Minogue, Paris Hilton, pics of the week, Ricky Martin

Keywords
Τυχαία Θέματα