Το αποτέλεσμα της κάλπης, η ΕΣΗΕΑ και το βίντεο – ντοκουμέντο για την Χρυσή Αυγή

Το mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

Νο 1 - «Ποια κρίση; Οι Έλληνες είναι περήφανοι με το αποτέλεσμα της κάλπης»

Τις τελευταίες μέρες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη χώρα μας λόγω των εκλογών και τα διεθνή Μέσα σχολιάζουν τα αποτελέσματα που έδειξε η κάλπη.

«Ποια κρίση; Οι Έλληνες βγήκαν στο δρόμο περήφανοι με το αποτέλεσμα της κάλπης» είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύει η βρετανική Telegraph

στην ιστοσελίδα της. Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις Ελλήνων πολιτών οι οποίοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της κάλπης το οποίο έδωσε ένα μήνυμα στους πολιτικούς.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 2 - H ΕΣΗΕΑ για το Εγέρθητι της Χρυσής Αυγής

Δυο μέρες μετά τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, η ΕΣΗΕΑ, μέσω του προέδρου της Δημήτρη Τρίμη, σε ανακοίνωση της υπογραμμίζει πως τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και κάλεσε τους δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την προάσπιση της δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 3 - Βίντεο – ντοκουμέντο των «Ράδιο Αρβύλα» από το «Εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής

ΟΙ Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν χθες το βράδυ οι Ράδιο Αρβύλα τη συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής και το... "εγέρθητι".

Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έδειξαν και ένα "βίντεο- ντοκουμέντο" από το συμβάν που μόνο τα ειδικά μηχανήματα του Ράδιο Αρβύλα κατάφεραν να έχουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα