Πουλήστε κι εσείς τα δώρα των πρώην σας online!

«Ποτέ δε μου άρεσε έτσι κι αλλιώς!» δηλώνουν εκατοντάδες χωρισμένοι και πουλάνε online τα δώρα των πρώην συντρόφων τους.

Η ιδέα για την ιστοσελίδα neverlikeditanyway.com ήρθε όταν η 28 Annabel Acton από τη Νέα Υόρκη βίωσε έναν πικρό χωρισμό λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και της έμειναν δύο αεροπορικά εισιτήρια

για το Λονδίνο και κοσμήματα – δώρα, που δεν ήθελε πια.

Αποφάσισε, λοιπόν, να ξεκινήσει το «Ποτέ δε μου άρεσε έτσι κι αλλιώς» για να βοηθήσει χωρισμένους να ξεφορτωθούν τα δώρα των πρώην τους, βγάζοντας ταυτόχρονα και χρήματα.

Μάλιστα, εκτός από κάθε λογής αρκουδάκια και λούτρινα ζωάκια, από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα είναι νυφικά που δεν πρόλαβαν να φορεθούν, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, αλλά και μονόπετρα δαχτυλίδια!

Φυσικά δεν λείπουν και τα αεροπορικά εισιτήρια, οι διανυχτερεύσεις σε ξενοδοχεία και τα προγραμματισμένα ταξίδια που δεν θα γίνουν ποτέ μετά τη διάλυση της σχέσης.

«Όλο αυτό το "καλύτερα να έχεις αγαπήσει και να τον χάσεις, από το να μην έχεις αγαπήσει ποτέ" εμένα δε μου έκανε. Ήθελα κάτι πιο τολμηρό» αναφέρει η δημιουργός της σελίδας στην New York Post.

Keywords
Τυχαία Θέματα