15 50 & Σωτήρης Καλυβάτσης @ Socialista

WANTED

15 50

και ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Κάθε Τετάρτη από 8 Φεβρουαρίου στο Socialista

‘’ Για μια χούφτα PEOS’’

 

Οι 15 50 μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα επιστρέφουν στο stage του Socialista

από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για να δημιουργήσουν και πάλι το απόλυτο hit.

Όποιος έχει ζήσει τις Άγριες Νύχτες με τους 1550 γνωρίζει καλά τι σημαίνει διασκέδαση και έχει μνήμες ενός κατάμεστου Socialista που παλλόταν στους ρυθμούς τους. Ένα καινούργιο πρόγραμμα που θα ανεβάσει την διάθεση στα ύψη και μια συνεργασία που θα συζητηθεί.

Για μια χούφτα λεφτά… για μια χούφτα Peos… όπως και να το δει κανείς, ο υπέροχος Σωτήρης Καλυβάτσης μπαίνει σε νέες περιπέτειες ανατρέπει τα πάντα και παρεμβάλλεται στο πρόγραμμα για να σχολιάσει, να διακωμωδήσει, να σαρκαστεί, να παίξει, να επικοινωνήσει με το κοινό και εν τέλει να χαρίσει απλόχερα το χιούμορ του που μας θα κάνει να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Τα Live των 15 50 εδώ και χρόνια στέφονται με απόλυτη επιτυχία , κυρίως λόγω της εκπληκτικής σκηνικής τους παρουσίας αλλά και τον πρωτοποριακών επιλογών τους όσον αφορά τα τραγούδια και την παρουσίαση τους. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και ένα μοναδικό τρόπο να απογειώσουν το κοινό και για αυτό μένει πιστό και τους ακολουθεί παντού.

 

 

Οι 15 50 έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητα live σε μικρούς και μεγάλους χώρους με σπουδαίες συνεργασίες ( Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη , Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Ζιώγαλα ,Αντώνη Ρέμο, Έλενα Παπαρίζου, Ν.Λοτσάρη, Ζέτα Δούκα κ.α) έχουν στήσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που και αυτή την φορά θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις .

 

Οι 15 50 σχηματίστηκαν στις αρχές του 1998, και αποτελούνται σήμερα από τους: Αλέξη Μίχο-φωνητικά, , Ρουσσέτο Δημητρόγλου-κιθάρα, Τάσο Σταύρακα-πλήκτρα, Ιωσήφ Μοσχόπουλο-κιθάρες – φωνητικά, Γιάννη Κουμέττη-μπάσο και τον Γιάννη Ράνη ντράμς.

Socialista

Τριπτολέμου 33, Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων 210 3474 733 , 6974 352004

Ώρα έναρξης : 22.30

Είσοδος Δωρεάν

Τιμή ποτού 8ε

Keywords
Τυχαία Θέματα