Μαρία Μπεκατώρου: Δε θα παρατούσα το Τηλεάστυ για άλλο πρωινό

Στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή του «Movies & Stars» στο MTV, μιλάει απόψε στις 20.00 η Μαρία Μπεκατώρου και μιλάει για το Mega, το Master Chef αλλά και μια πιθανή μεταγραφή της σε ένα μεγάλο κανάλι.

Πώς αισθάνεται στο MEGA και τι τη συμβούλεψε ο Πέτρος Μπούτος;

Αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Νιώθω ότι η δουλειά μου επί

20 χρόνια επιβραβεύεται. Για όλους έρχεται η στιγμή που οι κόποι μας επιβραβεύονται. Ίσως μου έτυχε έτσι ξαφνικά γιατί δεν το κυνήγησα. Ποτέ δεν σκεφτόμουν μια μεταγραφή. Απλά έλεγα "αχ θεέ μου δώσε μου την ευκαιρία να αλωνίσω σε ένα μεγάλο πλατώ". Όσο για τον κ.Πέτρο Μπούτο, με καλωσόρισε με πολύ καλά και γλυκά αισθήματα. Μου είπε "σε εμπιστεύομαστε και προχώρα".

Τι λέει για τη συνεύρεση της στα πλατώ του Master Chef με την Ευγενία Μανωλίδου και τη Μαίρη Συνατσάκη;

Η συνεύρεση έγινε σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και χάρηκα πολύ που γνώρισα τη Μαίρη. Όσο για την Ευγενία, τη συμπαθώ πολύ. Εχεις φανατικούς θαυμαστές και το αντίθετο, αυτό την κάνει πολύ ενδαφέρουσα. Είναι λαμπερή και είναι ένα ταλαντούχο άτομο. Θα ήθελα να την καλέσω και στην εκπομπή μου! Δεν καλώ κανέναν πολύ διάσημο, οπότε δεν μου έχουν πει όχι. Πέρσι μου έκανε την τιμή ο Καπουτζίδης και τον χιλιοευχαριστώ. Εγώ συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου.

Θα έκανε μεταγραφή σε ένα μεγάλο κανάλι;

"Δεν θα παρατούσα ποτέ το πρωινό που κάνω στο Τηλεάστυ για το πρωινό ενός μεγαλύτερου καναλιού. Εγώ δεν κυνηγάω τα χρήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι διαφορετικό από το πρωινό, αλλά ως εκεί. Όσο με θέλει ο κόσμος, δεν θέλω να κάνω σχέδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα