Κι όμως η μεγαλύτερη εφημερίδα στον κόσμο είναι…

Εντύπωση προκαλεί μια νέα στατιστική έρευνα της εταιρίας ComScore, που ειδικεύεται στις μετρήσεις επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων, και αφορά την μεγαλύτερη εφημερίδα στον κόσμο.

Εκτοπίζοντας τους New York Times από την πρώτη θέση, η βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mail κατέκτησε των κόσμο των media!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας,

η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Daily Mail (Mail Online) έφτασε τους 45.3 επισκέπτες τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ οι New York Times έμειναν στους 44.8.

Στην τρίτη και τέταρτη θέση ακολουθούν η αμερικανική USA Today και η Guardian.

Να διευκρινίσουμε, βέβαια, πως άλλες μεγάλες ηλεκτρονικές εφημερίδες όπως η Huffington Post, λείπουν από τη συγκεκριμένη στατιστική μελέτη, μιας και δεν έχουν αντίστοιχη έντυπη έκδοση.

O συντάκτης και εκδότης του ηλεκτρονικού υλικού της Daily Mail, Martin Clarke, σχολίασε πως η επιτυχία τους βασίζεται στο γεγονός ότι γράφουν μόνο ειδήσεις που ο κόσμος θέλει να διαβάσει: «Ειδήσεις διασκεδαστικές, σαφείς και περιεκτικές και πολλές καλές φωτογραφίες».

Τα νέα, όπως ήταν φυσικό, δεν χαροποίησαν ιδιαίτερα την εφημερίδα New York Times και η εκπρόσωπός τους Eileen Murphy, αμφισβήτησε τα δεδομένα της ComScore, τονίζοντας ότι οι New York Times παραμένουν η νούμερο ένα διαδικτυακή εφημερίδα στον κόσμο.

«Ρίξτε απλώς μια ματιά στις αρχές σελίδες των δύο εφημερίδων και θα καταλάβετε. Δε χρειάζεται καν να το πω, αλλά δεν θεωρούμε την Daily Mail ανταγωνιστή μας», σχολίασε η Murphy.

Keywords
Τυχαία Θέματα