Χ Factor: «Ακονίζει» τα δόντια της η Tulisa;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Tulisa Contostavlos κατά την έξοδό της από το ιατρείο του ορθοδοντικού και με το νέο της χαμόγελο να «αστράφτει» πιο πολύ και από τα φλας των δημοσιογράφων οι υπεύθυνοι του X Factor φοβούνται μήπως ετοιμάζεται... να δαγκώσει την Kelly Rowland.

Οι κόντρα των δύο κριτών του βρετανικού show έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου καθώς οι συμπανελίστριες φέρονται να βρίσκονται σε «πόλεμο».

Την

προηγούμενη εβδομάδα η Αμερικανίδα σταρ δεν παρευρέθηκε στα live του X Factor καθώς προφασίστηκε ότι έπαθε μόλυνση στον λάρυγγα. Τώρα ήρθε η σειρά της Ελληνοϊρλανδής να αρρωστήσει αφού ανακοίνωσε πως έχει φοβερό πονόδοντο. Οι «κακές» γλώσσες βέβαια λένε πως η ασθένειά της δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ψέμα...

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο στα αφεντικά του show αφού ακόμα δεν γνωρίζουν το αν η Tulisa θα είναι παρούσα στις ζωντανές εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα