Facebook: «Έστειλε» 160 εκατομμύρια χρήστες σε εφαρμογές iOS και Android

Περισσότερους από 160 εκατομμύρια χρήστες «έστειλε» το Facebook σε εφαρμογές smartphones.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, τον Απρίλιο του 2012 το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ενίσχυσε τις εφαρμογές των κινητών με 160 εκατομμύρια χρήστες, αυξάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό χρηστών των mobile apps.

Μεταξύ άλλων το Facebook

έδωσε στη δημοσιότητα και άλλα στατιστικά στοιχεία για την επιτυχία του στον τομέα των εφαρμογών, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι τον προηγούμενο μήνα οι χρήστες mobile apps άγγιξαν το 1,1 δισεκατομμύριο, μεγάλη αύξηση συγκριτικά με τα 320 εκατομμύρια του Φεβρουαρίου.

Η εταιρία δεν παρέλειψε να τονίσει ότι 7 από τις 10 δημοφιλέστερες εφαρμογές iOS και 6 από τις 10 καλύτερες εφαρμογές για συσκευές Android, έχουν πλέον ενσωματωθεί με το Facebook. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η εξαγορά της δημοφιλούς εφαρμογής Instagram, και για τις δύο πλατφόρμες.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι τα παραδείγματα επιτυχημένων εφαρμογών, που είδαν μεγάλη αύξηση χάρη στο Facebook.

BranchOut: Μολις 12 εβδομάδες μετά την απόκτηση της εφαρμογής από το Facebook, οι μηνιαίοι χρήστες αυξήθηκαν από 1 εκατομμύριο σε 12,5 εκατομμύρια. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του κοινωνικού δικτύου, περισσότεροι από 18 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφτηκαν το BranchOut μέσω του Facebook, κατά τις τελευταίες 28 ημέρες.

Viddy: Η νέα «τρέλα» στον χώρο των εφαρμογών που έχει χαρακτηριστεί «νέο Instagram» έχει ήδη αγγίξει τους 16 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα