Μ.Φάμελλος, Κ.Τηλαβερίδης, Ν.Παπαδάκη: παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Αντωνιάδη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» σας προσκαλούν στο POLIS ART CAFÉ το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα για την παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Αντωνιάδη, με τίτλο "Ξημέρωσε ξανά".Ο συγγραφέας εμπνεόμενος από την μουσική και τα τραγούδια του τραγουδοποιού Κώστα Τηλαβερίδη, μας παρουσιάζει τέσσερα διηγήματα που είναι αποτέλεσμα του διαλόγου με τους στίχους και την μουσική του. Ο Κώστας Τηλαβερίδης θα ερμηνεύσει τα τραγούδια που ενέπνευσαν την συγγραφή των διηγημάτων. Μαζί του στο πιάνο ο Νίκος Μπούμπας.

Αποσπάσματα από το
βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Νάνα Παπαδάκη. Θα προλογίσει το βιβλίο ο υπεύθυνος των εκδόσεων «ΑΣΤΑΡΤΗ» Γιώργος Βουδικλάρης. Καλεσμένοι στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Δημητριάδης η Λουίζα Σοφιανοπούλου και ο Μανώλης Φάμελλος που θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το 1ο cd του Κ. Τηλαβερίδη.

Υπόθεση:
Τα τέσσερα διηγήματα εκτυλίσσονται στη σύγχρονη Αθήνα της γκρίζας επανάληψης και των τυποποιημένων ανθρώπινων σχέσεων.
Παρακολουθούμε τους ήρωες να κουβαλούν βιώματα και εμπειρίες, οι οποίες θα καθορίσουν την αντίδραση και τη συμπεριφορά τους την κρίσιμη στιγμή. Η άμεση σχέση τους με τη μουσική αποτελεί το κοινό υπόβαθρο του ψυχισμού τους. Η συνάντησή τους μοιάζει αυθόρμητη και τυχαία, έχει όμως προεξοφληθεί από πολύ παλαιότερα. Άλλωστε, οι αναπόφευκτα μοναδικές συγκυρίες προσδιορίζουν αμετάκλητα τα μελλούμενα γιατί σκοτώνουν πάντα τον καιρό οι τυχαίες συναντήσεις... Τίποτα όμως δε διαμορφώνεται ανεξάρτητα από το παρελθόν.

Info
Διεύθυνση: Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
Τηλ.:2103249588
Είσοδος ελεύθερη
Keywords
Αναζητήσεις
τραγουδια;του;νευροχειρουργου;αντωνιαδη
Τυχαία Θέματα