Κερδίστε μια ονειρεμένη απόδραση για το 3ήμερο του Αγίου Βαλεντίνου

11:55 3/2/2014 - Πηγή: Monopoli
O έρωτας ξαναχτυπά. Αυτή το φορά όχι με βέλη ή καρδιές αλλά spa, ξεκούραση και χαλάρωση!.. To monopoli.gr και η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago προτείνουν την ιδανική απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου για ερωτοχτυπημένους ή απλά ταλαιπωρημένους από την καθημερινότητα!Το μοναδικό Alkyon Resort Hotel
& Spa ανοίγει τις πόρτες του και σας υπόσχεται τη σίγουρη διαφυγή σας από την κουραστική πραγματικότητα με σκοπό να σας μεταφέρει σε μια χαλαρωτική μαγευτική και άκρως ερωτική ατμόσφαιρα.

Κερδίζετε ένα 3ήμερο με 2 διανυκτερεύσεις στις 14 & 15 Φεβρουαρίου στο Alkyon Resort Hotel & Spa για να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο με το έτερο ήμισυ τον έρωτα σας.

Πως να πάρετε μέρος:
1) Κάντε like στη σελίδα του monopoli.gr στο facebook και comment χρησιμοποιώντας το hashtag #Ilove και εν συνεχεία ότι αγαπάτε. Παράδειγμα: #Ilove τα ταξίδια!

2) Ακολουθήστε το Monopol.gr στο twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #Ilove και εν συνεχεία γράφετε ότι αγαπάτε. Παράδειγμα: @monopoli.gr #Ilove τα ταξίδια

3) Για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας, ακολουθήστε το @trivago_gr στο twitter. Tweet @trivago_gr χρησιμοποιώντας το hashtag #Ilove και εν συνεχεία κάντε αντίστοιχο comment Παράδειγμα: @trivago_gr #Ilove τα ζαχαρωτά!
Αντίστοιχα στο facebook γράψτε #Ilove κι ότι αγαπάτε κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Όσο περισσότερα comments κάνετε τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε! Ένα tweet ανά ημέρα στο Monopol.gr στο twitter αλλά και ένα comment στη σελίδα μας στο facebook.
Πολλοί τρόποι για να κερδίσετε! Τί περιμένετε;

Για να συμμετάσχετε πρέπει να έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα βρείτε εδώ

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 στις 9.00 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα. Μπορείτε να πάρετε μέρος μέσω twitter και μέσω facebook.

Αναλυτικά το πακέτο διαμονής των νικητών περιλαμβάνει:
Διαμονή σε Junior SuiteΠλούσιο Πρωινό και Ρομαντικό Δείπνο για δύο άτομαΣτο δωμάτιο: Σοκολατάκια Λεωνίδας και 1 Μπουκάλι Κρασί 'Όψιμος Τρύγος' της οικογένειας ΠαπαργυρίουΕλεύθερη Χρήση των Εγκαταστάσεων του Spa Center για σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ στο θερμαινόμενο Jacuzzi και κολύμπι στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του resortΕλεύθερη Χρήση Γυμναστηρίου10% έκπτωση στις θεραπείες προσώπου & σώματοςΚάθε Σάββατο, διασκέδαση με ζωντανή μουσικήΑναχώρηση από το δωμάτιο στις 16:00, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa 5*, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας & ευεξίας 'Spa Center' του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Επιπλέον, το Alkyon Resort Hotel & Spa διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Η προνομιακή του θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από την θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους, όλες τις εποχές του χρόνου.

Καλή τύχη!
Keywords
Τυχαία Θέματα