I am not the Cancer: Η πρωτοποριακή έκθεση για τον καρκίνο του μαστού έρχεται στην Αθήνα

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας ενημέρωσης για τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού Here & Now, έρχεται Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα, η καινοτόμα έκθεση "I am not the Cancer" των διακεκριμένων Βρετανών καλλιτεχνών John Wynne και Tim Wainwright, με το πρωτοποριακό οπτικοακουστικό Installation.Το έργο των καλλιτεχνών αποκαλύπτει πραγματικές εμπειρίες από τη ζωή γυναικών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού
και τις άγνωστες ιστορίες τους, μέσα από μια σύντομη, αλλά οικεία ματιά στις σωματικές, συναισθηματικές και πρακτικές επιπτώσεις στις γυναίκες που ζουν με τη νόσο.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσει έκθεση με θέμα "10 Ελληνίδες Εικαστικοί Αφουγκράζονται". 10 σημαντικές Ελληνίδες εικαστικοί θα μιλήσουν για τη γυναικεία υπόθεση, που αφορά όλους και για μια περιπέτεια ζωής που συνεχίζεται. Την έκθεση επιμελείται η Ίρις Κρητικού.

Πληροφορίες:
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στο Gazarte (Βουτάδων 32 - 34, Σταθμός Κεραμεικού), 2ος όροφος, 11:00π.μ.-10:00μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα