Τα bazaar που δεν πρέπει να χάσετε!

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας στα bazaar που γίνονται στην πόλη μας. Market σε όλες τις γωνιές της Αθήνας, με θέμα χριστουγεννιάτικο ή μη, σε χαμηλές τιμές και με τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα. Μην τα χάσετε!Bazaar βιβλίου και CD από 1 ευρώ στον
Ιανό
Στον αριθμό 46 της Σταδίου, μετακομίζει το Bazaar που στήνει ο Ιανός σε συνεργασία με την Sui Generis Music. Τα ράφια των δύο ορόφων του της Σταδίου, γεμίζουν με τα καλύτερα CD του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, σε τιμές που ξεκινούν από 1€.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Σάββατα: 9 το πρωί έως 6 το βράδυ. Κυριακή: κλειστά.
Διάρκεια: 01/11/2013 - 31/01/2014
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3210367

Bazaar με επώνυμα ρούχα Juicy, Ugg, Guess στο Folli Follie Group
Για τέσσερις μόνο ημέρες το Fashion Bazaar της Folli Follie Group επιστρέφει με 70% έκπτωση σε επώνυμα ρούχα. Gas, Juicy Couture, CK Jeans, Ugg, G-Star Raw, Converse, Guess, Nike και άλλες μάρκες σε απίστευτες τιμές!

Διάρκεια: Πέμπτη 14/11 έως και την Κυριακή 17/11
Καθημερινές – ωράριο: 10:00 -21:00
Σάββατο: 10:00 – 20:00
Κυριακή: 10:00 – 18:οο
Διεύθυνση: Ηφαίστου 9, Κορωπί (από Βάρης Κορωπίου, περίπου στο ύψος της Sato).

The Meet Market στο Ρομάντσο
Στις 23 και 24 Νοεμβρίου το Meet Market βρίσκεται για πρώτη φορά στο Ρομάντσο. Πρόκειται για μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Διάρκεια: Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου
Διεύθυνση: Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 10552
Ώρες λειτουργίας: 13:00 - 23:00 καθημερινά

Εναλλακτικό bazaar "Τα Πιτσιρίκια επιστρέφουν!" στο Σπίτι Cocktail Bar
"Τα Πιτσιρίκια" στο Σπίτι Cocktail Bar στο Χαλάνδρι, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, και προσκαλούν γονείς και παιδιά να διασκεδάσουν, μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων, εργαστηρίων αλλά και ενός πρωτότυπου bazaar παιδικών ειδών από τους σημαντικότερους δημιουργούς και εμπόρους χειροποίητων εναλλακτικών ειδών που απευθύνονται για παιδιά (έως 9 ετών) αλλά και στις ανάγκες της μελλοντικής μαμάς! Ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, μωρουδιακά, είδη βάφτισης & παιδικού πάρτι, σχολικά, και πολλά άλλα ευφάνταστα προϊόντα.

Διάρκεια: Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Νοεμβρίου
Διεύθυνση: Spiti Cocktail Bar, Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι
Ωράριο: 11.00 – 20.00
Είσοδος Ελεύθερη

Χριστουγεννιάτικα bazaar στο Ίδρυμα Ανδρέας Λεντάκης
Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» εγκαινιάζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του. Μεγάλες εκπλήξεις με πολλά είδη για χρήση κουζίνας, διακόσμησης, δώρων μέσα από μια γκάμα ηλεκτρικών ειδών ποικιλία γλυκών, ποτών, κέικ (χειροποίητα και μη), πρωτότυπων φρέσκων συνθέσεων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, βιβλίων και άλλων.

Διάρκεια: 29 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου.
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 10.00 π.μ.-15.00μ.μ
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 10.00 π.μ.-15.00μ.μ
Καθημερινές 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

"Οι φίλοι του παιδιού" διοργανώνουν Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι!
Οι γιορτές πλησιάζουν και "Οι φίλοι του παιδιού" διοργανώνουν το 14ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους στο HELEXPO PALACE. Στο Παζάρι θα βρείτε σπιτικές λιχουδιές, δώρα Χριστουγέννων, ρούχα, βιβλία, λαχνούς με πλούσια δώρα, καθώς επίσης και ιδιαίτερα αντικείμενα. Στο bazaar συμμετέχουν 37 Πρεσβείες, που δίνουν την ευκαιρία γνωριμίας των τοπικών γεύσεων, μουσικών και εθίμων των χωρών τους.

Διάρκεια: Σάββατο 23 Νοεμβρίου και Κυριακή 24
Ώρες λειτουργίας: 10π.μ.-20.00μ.μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα