AnastasiaDate: Το πιο επιτυχημένο online dating service, τώρα και στην Ελλάδα

Πολύ πριν το online dating κάνει θραύση στα social media, το AnastasiaDate.com "έδειχνε το δρόμο" για το πώς πρέπει να είναι τα σύγχρονα internet dating services. Παρέχοντας ασφάλεια και δυνατότητες που δεν εξασφαλίζονται στις συνήθεις επικοινωνίες στα social media, το AnastasiaDate.com ήρθε και στην Ελλάδα, για
να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να στήσουν μια επιχείρηση με ελάχιστο κόστος, αλλά και να δώσει στις Ελληνίδες τη δυνατότητα να γνωρίσουν αξιόλογους άνδρες απ' όλο τον κόσμο.Τι είναι και πώς λειτουργεί το AnastasiaDate:
Το AnastasiaDate είναι ένα διεθνές site γνωριμιών, που ηγείται στον χώρο του και διευκολύνει τη συναρπαστική γνωριμία και ρομαντική συντροφιά αντρών με όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες απ' όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1993 με έδρα τη Νέα Υόρκη και αριθμεί πάνω από 4 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και πάνω από 100 εκατομμύρια online επισκέπτες το χρόνο. Επιπλέον, πάνω από 1.5 εκατομμύρια συνομιλίες διεξάγονται καθημερινά στο site.

Το AnastasiaDate διασφαλίζει την πλήρη ασφάλεια των μελών του, την επαλήθευση των προφίλ των συμμετεχόντων, την ικανοποίηση του πελάτη και την συνεχή επιδίωξη της καινοτομίας. Οι χρήστες είναι σε θέση να επικοινωνούν μέσω διαφόρων κορυφαίων πλατφορμών επικοινωνίας, που περιλαμβάνουν αλληλογραφία, live chat, τηλεφωνήματα και μία εφαρμογή για Android κινητά, διαθέσιμη στο Google Play Store.

AnastasiasAgency: Το δίκτυο των επίσημων συνεργατών:
Η εταιρία AnastasiasAgency είναι ένα διεθνές κοινωνικό δίκτυο που ηγείται στον χώρο του και δίνει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες να εγκαινιάσουν το δικό τους τοπικό γραφείο γνωριμιών ή να προσθέσουν νέες δραστηριότητες στην υπάρχουσα επιχείρησή τους.

Χρησιμοποιώντας μόνο έναν υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο, οι εταίροι του δικτύου μπορούν να συνδέουν τις κυρίες που θα εγγραφούν, με κυρίους απ' όλο τον κόσμο και να τους βοηθούν να καλλιεργήσουν νέες σχέσεις με ευτυχή κατάληξη και τη δημιουργία ευτυχισμένων οικογενειών. Η προηγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία του AnastasiasAgency έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να απολαμβάνουν την online επικοινωνία τους, ανταλλάσοντας απόψεις και βρίσκοντας ανθρώπους που ταιριάζουν στη σκέψη και τα ενδιαφέροντά τους, δημιουργώντας φιλικές σχέσεις ή σχέσεις αγάπης.

Υπάρχει ένα πολύ ενεργό δίκτυο μελών με επιλεγμένους άντρες από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τον Καναδά και τη Αυστραλία, που απολαμβάνουν το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών του AnastasiasAgency. Χιλιάδες γυναίκες απ' όλο τον κόσμο επικοινωνούν μέσω των συνεργατών του δικτύου, οι οποίοι κερδίζουν προσφέροντας υπηρεσίες μετάφρασης και επικοινωνίας.

Η ομάδα marketing και επικοινωνίας του AnastasiaDate, με πάνω από 30 επαγγελματίες, δουλεύει σκληρά για να προωθήσει την καλή δουλειά της επιχείρησης κάθε εταίρου και την διεθνή υπηρεσία γνωριμιών. Το Anastasia's Agency έχει ένα μοναδικό σύστημα εξυπηρέτησης πελατών και δουλεύει αποτελεσματικά σε συνεργασία με τους εταίρους του σε όλο τον κόσμο. Προσφέρεται σε όλους τους εταίρους η ευκαιρία να αξιοποιήσουν μία νέα πηγή μόνιμων εσόδων βοηθώντας παράλληλα κυρίες να βρουν την ευτυχία, μέσα από μία σχέση που εκπληρώνει τις προσδοκίες τους.

Τα λίγα απλά βήματα για να γίνει κάποιος συνεργάτης είναι τα εξής:
• Να εγγράψει κυρίες στο σύστημα
• Να βοηθήσει τις κυρίες να διαλέξουν συντρόφους
• Να ενθαρρύνει και να βοηθήσει την επικοινωνία
• Να προωθήσει παραγγελίες για λουλούδια και δώρα στις κυρίες
• Να διαχειριστεί την ταμειακή ροή του λογαριασμού του

Πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει:
1. Στέλνοντας μία αίτηση online για να λάβει πληροφορίες για να εγγραφεί στο σύστημα του AnastasiaDate
2. Δημιουργώντας τα βιογραφικά των γυναικών που εγγράφει από την πόλη του. Για αυτό θα χρειαστεί η συγκατάθεσή τους, αντίγραφο του διαβατηρίου τους, τα στοιχεία τους καθώς και φωτογραφίες και βίντεο δικά τους.
3. Βοηθώντας τις να επικοινωνήσουν με μέλη διαδικτυακά και διευκολύνοντας τη μετάφραση.
4. Κι έτσι ο εταίρος ξεκινά να κερδίζει!

Το event παρουσίασης του AnastasiaDate στην Ελλάδα:
Το δημοφιλές διεθνές site γνωριμιών παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά σε μια ιδιαίτερη βραδιά στην Αθήνα στις 8 Νοεμβρίου. Οι υποψήφιοι Ελληνες συνεργάτες ενημερώθηκαν με μια αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησης καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες συνεργασίας και κέρδους με ελάχιστο επενδυτικό κόστος.

Η αναζήτηση συνεργατών ξεκίνησε με την επιτυχημένη παρουσίαση στο ξενοδοχείο Hilton με θέα την Ακρόπολη. Δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και μέσα μαζικής ενημέρωσης παρακολούθησαν ομιλίες και ένα ενημερωτικό video του διεθνούς site. Ακολούθησε συζήτηση με τον Διευθυντή Επικοινωνίας Lawrence Cervantes, καθώς και με στελέχη των Δημοσίων σχέσεων, marketing και ανάπτυξης, όπως και με ήδη υπάρχοντες Ελληνες συνεργάτες, μέλη του site και επωνύμους από όλους τους χώρους της showbiz. Στα πλαίσια της βραδιάς κληρώθηκε και το μεγάλο δώρο του Διαγωνισμού του AnastasiaDate.com: ένα αυτοκίνητο Mini Cooper σε ένα τυχερό μέλος της Ελληνικής κοινότητας.

Η Θωμαΐς Απέργη τραγούδησε jazz κομμάτια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της, δίνοντας μια ιδιαίτερη απόχρωση στην ξεχωριστή βραδιά.

Το AnastasiaDate έχοντας ήδη πάνω από 500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο δυναμικό του σε όλο τον κόσμο έρχεται και στην ελληνική αγορά με την φιλοδοξία να προσθέσει ακόμα περισσότερους συνεργάτες και μέλη που ψάχνουν εκλεπτυσμένες υπηρεσίες dating!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.anastasiasagency.com
Keywords
Τυχαία Θέματα