Τσιμτσιλή και Λιάγκας σε ανταλλαγή πυρών για το αν θα τραγουδήσει στον γάμο Κασσελάκη ο Αργυρός

Στην αποκάλυψη που έκανε τη Δευτέρα, 20/05, μέσω της εκπομπής της, αναφορικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε εχθές με το τηλεοπτικό κοινό την πληροφορία που έχει, ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον επικείμενο γάμο του ζευγαριού στην Κρήτη.

«Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός

θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά, μάλλον. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Την εν λόγω πληροφορίαδιέψευσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας, από τον «αέρα» της δικής τουεκπομπής.

«Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση, δεν υπάρχει περίπτωση να τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί κανένας τραγουδιστής μέχρι τώρα. Δεν θα υπάρχει μεγάλο όνομα, από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου μέχρι τώρα. Μπορεί να γίνει ένα κρητικό γλέντι, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος. Όμως να τραγουδήσει, δεν θα τραγουδήσει με ορχήστρα. Αν πάει καλεσμένος και πει στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι, τι να σας πω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

ΣταματίναΤσιμτσιλή: Η απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα που διέψευσε ρεπορτάζ της

Μετά τα παραπάνω,η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε σήμερα στο θέμα, τονίζοντας ότι επιμένει στοσχετικό ρεπορτάζ της.

«Επειδή διέψευσεένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στορεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο, ότι θα κοπεί τιμολόγιο, ότιέχουν μια συνεργασία και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τηδιασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει φιλικό επίπεδο και το γνωρίζω από πάρα πολύκαλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ», σημείωσεαρχικά η παρουσιάστρια.

«Θα είναι ένας καλεσμένος που, μεταξύ άλλων, θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Το πόσα τραγούδια θα πει, δεν το ξέρω. Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι μια μορφή συνεργασίας. Εγώ δεν είπα για συνεργασία. Είπα πως θα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που ως προσκεκλημένος θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Όταν μας καλέσει ο κ. Κασσελάκης στον γάμο θα δούμε», πρόσθεσε η ίδια.

Γιώργος Λιάγκαςσε Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: Σε καμία περίπτωση δεν θατραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο του

Η απάντηση απότον Γιώργο Λιάγκα δεν άργησε να έρθει, ο οποίος διεμήνυσε στην παρουσιάστριαότι οι πληροφορίες του «συνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές», προσθέτοντας ότι οΚωνσταντίνος Αργυρός «σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του κ.Κασσελάκη και του κ. Μακμπέθ».

«Τώρα θέλω νακάνω ένα τηλεοπτικό debate μετη φίλη μου τη Σταματίνα που την εκτιμώ. Πάμε στον Κασσελάκη για να λύσουμεαυτό το περιβόητο μυστήριο. Η Σταματίνα είπε χθες ξεκάθαρα, επειδή το άκουσα,ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα χθες εγώ και είπαότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Δείτε τη δήλωση της Σταματίνας και δείτε καιτη δικιά μου. Όταν λέω “τραγουδάω στον γάμο”, σημαίνει ότι έχει στηθείμικροφωνική εγκατάσταση, ότι έχω πάρει την ορχήστρα μου και τραγουδώ στον γάμο.Δεν σημαίνει ότι είμαι προσκεκλημένος σε έναν γάμο, μού δίνει το μικρόφωνο ογαμπρός και άντε πες και στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι. Το είπα κι εγώ ότιμπορεί να γίνει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Σήμερα ηΣταματίνα με έψεξε ότι διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίεςμου. Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι οι πληροφορίες μουσυνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές. Σπάνια όταν δίνω ρεπορτάζ πέφτω έξω. Θέλω ναπω, γιατί μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες, ότι σε καμία περίπτωση οΚωνσταντίνος Αργυρός δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του κ. Κασσελάκη και του κ.Μάκμπεθ. Τέλος. Μάλιστα, το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη λέει ότι ο Στέφανος, γιαλόγους αριστεράς, ποτέ δεν θα έβαζε κάποιον celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του γιατί θα έδινε λάθοςμήνυμα. Και παρότι είναι φίλος με τον Αργυρό, και ο πατέρας του Αργυρού είναιμάλλον αριστερός, δεν θα καλούσε ποτέ ο Στέφανος Κασσελάκης έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του. Εδώπήγε στα μπουζούκια και τον έκραξαν κάποιοι», πρόσθεσε ο ίδιος.

Oλες οι ειδήσειςΟι 25 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών μέχρι τώρα -Τι φόρεσαν οι σταρ [εικόνες]Έφτασε να ζυγίζει 200 κιλά και έκανε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης -Πώς είναι σήμεραΜια Ελληνίδα ήταν η πιο σέξι παρουσία στις Κάννες -Με φόρεμα γεμάτο αποκαλυπτικά κοψίματα [εικόνες]

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιμτσιλή, Λιάγκας, Κασσελάκη, Αργυρός,tsimtsili, liagkas, kasselaki, argyros