Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Η ανακοίνωση της ηθοποιού μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους

Μια μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε μέσω της δικηγόρου της η Έλενα Μαυρίδου, μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον Δημήτρη Λάλο, και τις δηλώσεις του δικηγόρου του πρώην συζύγου της.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε τη Δευτέρα, 20/05, ότι οι δύο ηθοποιοί προχώρησαν και επίσημα στον χωρισμό τους, με τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου να κρατούν πλέον στα χέρια τους το έγγραφο της λύσης του γάμου της.

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» και η πρώην σύντροφός του μετρούσαν συνολικά 9 χρόνια κοινής πορείας, ενώ είχαν παντρευτεί το 2017 με πολιτικό γάμο, και μαζί

έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Στην εκπομπή μίλησε σχετικά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος ρωτήθηκε για το διαζύγιο των δύο ηθοποιών, με τις σχετικές δηλώσεις του να προκαλούν την αντίδραση της Έλενας Μαυρίδου.

Δημήτρης Λάλος: Όσαανέφερε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του μετά το διαζύγιο των δύο ηθοποιών

Την τηλεοπτικήεμφάνιση του δικηγόρου του Δημήτρη Λάλου, ακολούθησε δελτίο Τύπου από τη πλευράτης πρώην συζύγου του, η οποία σημειώνει, διά μέσω της δικηγόρου της, ότι ηενέργεια να μιλήσει ο κ. Αγαπηνός κρίνεται ως «άκομψη» αλλά καιαντιδεοντολογική.

Στη σχετικήανακοίνωση τονίζεται ότι οι τοποθετήσεις που έγιναν ήταν «περιττές» και «κατόπινεορτής», ενώ προστίθεται, μεταξύ άλλων, ότι «το συναινετικό διαζύγιο τουζευγαριού ήταν αποτέλεσμα μιας επίπονης και χρονοβόρας διαδικασίας, για τηνοποία η δικηγορική μας εταιρείας μερίμνησε να μην δημοσιευθεί τίποτα,προστατεύοντας αποκλειστικά το ανήλικο τέκνο τους».

Η δικηγόρος της Έλενας Μαυρίδου ξεκαθαρίζει ότι η εντολέας της δεν είχε υπερβολικές απαιτήσεις, ενώ σημειώνει ότι η κόρη του ζευγαριού ζει με τη μητέρα της.

Oλες οι ειδήσειςΟι 25 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών μέχρι τώρα -Τι φόρεσαν οι σταρ [εικόνες]Έφτασε να ζυγίζει 200 κιλά και έκανε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης -Πώς είναι σήμεραΜια Ελληνίδα ήταν η πιο σέξι παρουσία στις Κάννες -Με φόρεμα γεμάτο αποκαλυπτικά κοψίματα [εικόνες]

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου,dimitris lalos - elena mavridou