Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει spoiler για το Maestro -Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο [βίντεο]

Μια ημέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη με φόντο το γραφικό λιμάνι των Παξών.

Η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε για ποιο λόγο βρίσκεται ο δημιουργός στο νησί που αποτέλεσε καμβά για την εξέλιξη της ιστορίας της σειράς του MEGA.

«Τι κάνω στους Παξούς; Αύριο ξεκινά ο δεύτερος κύκλος και εδώ κάνουμε γυρίσματα για το τελευταίο μέρος το οποίο θα παιχτεί τον Οκτώβριο. Είναι δέκα επεισόδια, έξι τώρα και τέσσερα τον Οκτώβριο τα οποία θα είναι και τα τελευταία» είπε.

Παπακαλιάτης για Maestro: Οι έρωτες δεν τελειώνουν έτσι

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε κάποιες πληροφορίες για όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με τίτλο «Mother». Η ιστορία θα ξεκινήσει παράλληλα. Ο ένας χρόνος θα είναι εκεί που αφήσαμε τα πράγματα και ο άλλος είναι ένα κομμάτι από το μέλλον», είπε, αρχικά.

Όπως μαρτυρά ο τίτλος, θα είναι ένα επεισόδιο αφιερωμένο στις μητέρες του Maestro. «Η αφηγήτρια του επεισοδίου θα είναι η Σοφία. Πόσο μπορεί να φταίει η κάθε μάνα και τι επιπτώσεις έχει εκείνη στη ζωή των παιδιών της;» είπε ο δημιουργός που πρόσθεσε πως θα δούμε επίσης και τις ιστορίες της Μαρίας (Καβογιάννη) για τον δικό της γιο. «Παράλληλα βλέπουμε την Αλεξάνδρα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Όλα περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της μάνας», πρόσθεσε.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε όμως να μάθει περισσότερα και για τη σχέση του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) με την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη). Όπως λέει ο πρωταγωνιστής του Maestro η Αλεξάνδρα «με έναν τρόπο τον έσωσε, τον κάλυψε, τον βοηθά. Όλο αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέσεις τους. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας δυνατός έρωτας που έχει ο Ορέστης με την Κλέλια. Κι όλο αυτό το πράγμα κόπηκε. Έφυγα νύχτα! Εννοείται βέβαια ότι οι έρωτες δεν τελειώνουν έτσι».

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς του MEGA εξήγησε πως είχε από την πρώτη στιγμή στο μυαλό του την βασική πλοκή του Maestro. «Την αρχή, τη μέση και το τέλος τα είχα στο μυαλό μου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να γράφω. Κάποια κομμάτια μπορεί να άλλαξαν, να μετουσιώθηκαν. Αλλά το τέλος, το νόημα, το μήνυμα, όλα αυτά τα πράγματα ήταν πολύ ξεκάθαρα στο μυαλό μου», είπε.

Παπακαλιάτης: «Όλοι οι ήρωες είναι πρωταγωνιστές σε αυτό το σίριαλ»

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την επιτυχία της σειράς, αλλά και την αγάπη που έχει δείξει το κοινό για όλους τους ήρωες του Maestro. «Δεν νομίζω ότι κανείς ξέρει από την αρχή τι επιτυχία θα έχει και ποια θα είναι η πορεία του. Αυτό έχει να κάνει και με τους ηθοποιούς, που απογειώσαν τους ρόλους» σημείωσε.

«Το πιο δύσκολο για εμένα, όταν τελείωσα το γράψιμο ήταν ότι πρέπει να αποχωριστώ τους ήρωες. Όλοι οι ήρωες είναι πρωταγωνιστές σε αυτό το σίριαλ. Αν ήμασταν στο εξωτερικό κάθε ρόλος θα μπορούσε γίνει ένα δικό του spin-off» σχολίασε.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τους συνεργάτες του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε: «Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, έχει παίξει ρόλο το νησί, το συνεργείο, όλοι οι συνεργάτες. Κι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη, με πάρα πολύ κόπο, πλέον με περισσότερη πίεση γιατί αυτά τα επεισόδια πρέπει να είναι έτοιμα τον Οκτώβριο».

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε στο χαρτί τη συνέχεια της ιστορίας του «Maestro», δίνοντας πνοή στους ήρωες μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που έγραψε και τον επίλογο της α’ σεζόν. Οι συντελεστές της σειράς του MEGA συναντήθηκαν ξανά το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και φυσικά στους Παξούς.

Καταπράσινα τοπία, σμαραγδένια νερά και ένας έναστρος ουρανός πάνω από τη μεγάλη πόλη είναι μόνο μερικά από τα σκηνικά που πλαισιώνουν τους παλιούς και νέους χαρακτήρες του «Maestro» που θα μπουν στις ζωές μας, μέσα από τη μικρή οθόνη.

«Mother»

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, με την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, να κάνει πρεμιέρα στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα