Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός ετοιμάζει δικό του κόμμα για να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές

Τις κινήσεις του για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές συνεχίζει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός.

«Το κόμμα μάλλον θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, γιατί δεν προλαβαίνει τις ευρωεκλογές. Κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο και δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα του κόμματος. Φτιάχνουμε το καταστατικό. Δεν βιαζόμαστε, με την έννοια ότι δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές. Σιγά-σιγά. Να γίνουν σταθερά

βήματα, ώστε να είναι και σίγουρα βήματα», είπε αρχικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, ενώ σε ερώτηση για το όνομα του κόμματος απάντησε τα εξής:

«Όταν θα το καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο, θα σε πάρω να σ' το πω. Θα έχει να κάνει με τον ρεαλισμό. Μ' αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα».

«Ζω σε σπηλιά, αλλά μαθαίνω τι γίνεται στον κόσμο»

Αναφορικά με τη ζωή του σήμερα, ο 45χρονος είπε: «Εμένα με προβληματίζει ότι έχει ενδιαφέρον ο κόσμος προς το πρόσωπό μου, γιατί όταν τα πρόσωπα εκφράζουν μια ιδέα, συνήθως πρέπει να ενδιαφέρεται ο κόσμος για την ιδέα κι όχι για το πρόσωπο που την εκφράζει.

Ακόμα και στη σπηλιά όπου ζω, όλο και κάτι μαθαίνω από το τι γίνεται στον κόσμο. Τώρα, η άποψή μου στα πολιτικά θέματα είναι ότι σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος. Δεν μπορεί να παραμείνει με την ήδη υπάρχουσα πολιτική κατάσταση. Τώρα, πώς θα γίνει η αλλαγή και με ποιον τρόπο και αν θα γίνει, αυτό θα το δρομολογήσει ο ίδιος ο λαός».

Λίγο αργότερα ξεκαθάρισε πως δεν επέστρεψε στη σπηλιά όπου έμενε, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν είναι μαζί με την οικογένειά του: «Δεν γύρισα στον τόπο όπου έμενα. Μου αρέσει η φύση και είμαι σπηλίτης πλέον. Έχω γείτονες κάτι χαριτωμένα ζωάκια που έχουν αρκετά κιλά και νομίζω ότι θα έχουν διαφωνία αν εμφανιστεί κάποιος».

«Αν πάρουμε σοβαρά αυτά που κάνει ο πατέρας Κλεομένης, θα το χάσουμε τελείως»

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός σχολίασε και τον πατέρα Κλεομένη, που στο παρελθόν είχε δείξει ως πατέρα του εγγονού του, κάτι που όμως είχε διαψευστεί:

«Σε κάθε καθεστώς υπήρχαν ο άρτος και το θέαμα. Που λέγαμε από την Αρχαία Ρώμη, υπήρχε η αρένα. Ο πατέρας Κλεομένης έχει τη δικιά του γραμμή και δεν μπορώ να τον ελέγξω. Ο ίδιος κληρικός σε ένα άλλο βίντεο θυμάμαι ότι πετροβολούσε κάτι κολώνες της ΔΕΗ. Είχε βγει και πετούσε πέτρες στις κολώνες. Νομίζω ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Από ένα σημείο και έπειτα θα το χάσουμε τελείως».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
45χρονος,45chronos