Κυριάκος Πιερρακάκης: Στο Οροπέδιο Λασιθίου μαζί με τον Γιάννη Πλακιωτάκη

Στο Λασίθι της Κρήτης βρίσκεται ο υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης προκειμένου να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε περιοχές των δήμων Οροπεδίου Λασιθίου και Αγίου Νικολάου.

Στο σημερινό του ταξίδι στην Κρήτη τον συνοδεύει ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης
προήδρευσε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Οροπεδίου

Ο υπουργός Παιδείας ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκέψεων του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου από το Οροπέδιο όπου και προήδρευσε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Οροπεδίου.

Σύμφωνα με το creta24, στη σύσκεψη τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και ζητήματα που δεν άπτονται της αρμοδιότητα του Υπουργείος Παιδείας αλλά μπορεί η παρέμβαση του κ. Πιερρακάκη να συνδράμει στην κατεύθυνση της επίλυσής τους.

Ο κ. Πιερρακάκης αναγνώρισε πως το Οροπέδιο Λασιθίου είναι μια δυσπρόσιτη περιοχή για την οποία πρέπει να υπάρξει ξεχωριστό ενδιαφέρον και μέριμνα και δεσμεύθηκε πως, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, αλλά και όπου αλλού μπορεί, θα λειτουργήσει καταλυτικά στην κατεύθυνση της επίλυσής τους.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη για την επίσκεψή του στο Πρότυπο ΕΠΑΛ και το Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης

«Στο Λασίθι με τον Γιάννη Πλακιωτάκης - Giannis Plakiotakis επισκεφτήκαμε το Πρότυπο ΕΠΑΛ και το Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης.

Οι μεταρρυθμίσεις και η αύξηση της χρηματοδότησης αντανακλούν την πίστη μας ότι η Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση μπορεί να αποτελέσει πρώτη και αξιόπιστη επιλογή για πολλούς νέους μας», έγραψε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα