Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας τα επεισόδια σε Καλλιθέα και Εξάρχεια

Άγνωστα τα κίνητρα των δραστών.

Τα δύο χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Καλλιθέα και στα Εξάρχεια απασχολούν έντονα την Ασφάλεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, τρεις αλλοδαποί, (δύο Αιγύπτιοι και ένας Παλαιστίνιος), μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι μετά από επίθεση που δέχτηκαν, χτες στις 11 το βράδυ, από ομάδα ατόμων στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.

Οι δράστες, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν Έλληνες, επέβαιναν σε μοτοποδήλατα και επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς, αιφνιδιαστικά,

χωρίς να προηγηθεί κάποια αντιπαράθεση και τους χτύπησαν άγρια με λοστούς και γροθιές. Μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ οι παθόντες διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Λίγο νωρίτερα, ένας 19χρονος, φορώντας μόνο το εσώρουχο του, εμφανίστηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ, στην οδό Μπουμπουλίνας, και ζήτησε βοήθεια γιατί ήταν άσχημα χτυπημένος. Ο νεαρός διακομίστηκε σε νοσοκομείο και όπως είπε, ήταν μαζί με φίλο του σε καφετέρια στην οδό Σολωμού, όταν δέχτηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν και τους πήραν τα ρούχα.

Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και στις δύο περιπτώσεις, καθώς και για να διευκρινιστούν τα κίνητρα των επιθέσεων, για τις οποίες εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα