Προεδρική «πρώτη» Βενιζέλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα την Τρίτη για το νέο ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ

Με την πανηγυρική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, την ερχόμενη Τρίτη, θα επικυρωθεί η εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρία του Κινήματος, μετά τις κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα στις 18 Μαρτίου.

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα. Εκεί, ο κ. Βενιζέλος

θα απευθυνθεί, για πρώτη φορά, ως πρόεδρος του κόμματος στους βουλευτές και θα επιχειρήσει να ανυψώσει το ηθικό τους, δίνοντας το σύνθημα «Αρχίζουμε».

«Πραγματικά αρχίζουμε», όπως άλλωστε είπε χαρακτηριστικά και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Πέμπτη, όπου αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Πριν απ’ όλα αυτά, φυσικά, ο κ. Βενιζέλος θα έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Έτσι, στις συνεδριάσεις της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο και την νέα δανειακή σύμβαση δεν θα συμμετέχει ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, αλλά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εκεί θα γίνει και η πρώτη, στην ουσία, προεκλογική αναμέτρηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Βενιζέλος ήδη ετοιμάζεται για την ημέρα εκείνη, στην οποία αποδίδει σημαντικό βαθμό κρισιμότητας, στο δρόμο για τις εθνικές εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα