Ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος με τις τελευταίες συγκεντρώσεις των κομμάτων

Ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων, δύο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών με τους πολιτικούς αρχηγούς να δίνουν την τελική μάχη για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση των ψηφοφόρων τους και την προσέλκυση των αναποφάσιστων.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ο Αντώνης Σαμαράς

στην Αλεξανδρούπολη, ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, η Αλέκα Παπαρήγα στον ΟΚΑΝΑ και σε εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Metropolitan, ο Φώτης Κουβέλης στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο ΣΕΦ, η Ντόρα Μπακογιάννη στο Βοτανικό, ο Πάνος Καμμένος στον πεζόδρομο της Διον.Αεροπαγίτου, οι Οικολόγοι Πράσινοι στη Θεσσαλονίκη, η Λούκα Κατσέλη θα περιοδεύει σε Λάρισα και Βόλο.

Στις εκλογές κρίνεται το μέλλον του ελληνικού λαού, τόνισε σε ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στην πόλη της Ρόδου την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισημαίνοντας ακόμη ότι κρίνεται η ίδια η τύχη του λαού και η μοίρα της χώρας για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σήμερα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Μήνυμα ενότητας και ελπίδας έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Ζάππειο. Ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή εντολή, ενώ για ακόμη μία φορά αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στις 19:30 στην Αλεξανδρούπολη.

Την πεποίθησή του πως «από Δευτέρα θα έχουμε ισχυρή λαϊκή εντολή σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, θα ακυρώσει το μνημόνιο της χρεοκοπίας και θα ανατρέψει τη πορεία του λαού μας προς τη δυστυχία» εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σήμερα στην πλ. Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στις 20:00.

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα, κατηγορώντας τον για εξαπάτηση των πολιτών καθώς «τη μια λέει ότι δεν θα τα θυσιάσουμε όλα στο ευρώ και την άλλη ότι θα διαπραγματευτεί μέρος του χρέους». Η κ. Παπαρήγα την Παρασκευή στις 11:30 θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ και στις 13:00 θα απευθύνει ομιλία σε εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Metropolitan στη Συγγρού.

Η ψήφος στη Δημοκρατική Αριστερά είναι ψήφος απόρριψης της μιζέριας, της αδικίας και του φόβου και ψήφος πίστης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα «Ι. Βελλίδης». Κάλεσε τους ψηφοφόρους «να τιμωρήσουν αυτούς που μας έφεραν ως εδώ», χαρακτηρίζοντάς τους «αρχιτέκτονες του χάους» που τώρα ζητούν «συγχωροχάρτι» και «κινδυνολογούν». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα μιλήσει σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν η Ελλάδα θα διατηρήσει την αξιοπρέπεια της ή θα την εκχωρήσει στους δανειστές και εκβιαστές της, υποστήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατ

Keywords
Τυχαία Θέματα