Οι εργαζόμενοι του «Επενδυτή» για την απεργοσπαστική κίνηση Γιαννίκου

Τι λέει η ανακοίνωση της Τυποεκδοτικής

Σε μπούμερανγκ εξελίσσεται η προσπάθεια της ιδιοκτησίας της Best End να εκδώσει απεργοσπαστικό τεύχος του τηλεοπτικού περιοδικού TIVO, ενώ συνεχίζεται η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της εταιρείας για την καταβολή δεδουλευμένων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ιδιοκτησία της εταιρείας, παρά τις υποκριτικές, όπως αποδεικνύεται, διαβεβαιώσεις ότι δεν προτίθεται να αναλάβει απεργοσπαστική πρωτοβουλία, τύπωσε και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει

περιοδικό με πανομοιότυπο περιεχόμενο, ελαφρώς παραλλαγμένο λογότυπο (αντί TIVO news, TIVI weekly) και υπό άλλη εταιρική ομπρέλα, ιδιοκτησίας και πάλι Κώστα Γιαννίκου.

Η πειρατική πρωτοβουλία της ιδιοκτησίας πιστοποιείται από την ανακοίνωση- κόλαφο της Τυποεκδοτικής, που έχει ως εξής: «Η διεύθυνση της Τυποεκδοτικής αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly που, όπως αποδεικνύεται, είναι ιδιοκτησίας Γιαννίκου. Η συμφωνία της Τυποεκδοτικής έγινε με την εταιρεία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας ΑΕ», που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νέου εβδομαδιαίου περιοδικού. Όταν αποκαλύφθηκε ότι το περιοδικό είναι απεργοσπαστικό και ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Κ. Γιαννίκος σταμάτησε τη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Η Διεύθυνση της Τυποεκδοτικής 11/1/2012».

Πηγή: enimerosi24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα