Μαυραγάνης προς εφοριακούς: «Δώστε και τη ζωή σας, για να σωθεί η πατρίδα!»

Συνάντηση με τους επικεφαλής των 36 μεγαλύτερων Οικονομικών Εφοριών και Τελωνείων της Ελλάδας, που συλλέγουν το 80% των φορολογικών εσόδων της χώρας, είχε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, ο οποίος τους έδωσε εντολές για εντατικοποίηση των ελέγχων, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη αύξηση των δημοσίων εσόδων.

Ο κ. Μαυραγάνης ζήτησε μηδενική ανοχή για υπαλλήλους που δεν λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο και εντατικοποίηση των ελέγχων, ενώ τους κάλεσε «να δώσουν

και τη ζωή τους, για να σωθεί η πατρίδα» στους επόμενους έξι κρίσιμους μήνες.

Απευθυνόμενος στους εφοριακούς, τους είπε χαρακτηριστικά να ξεχάσουν τις καλοκαιρινές άδειες, «γιατί, αλλιώς, θα βρεθούμε όλοι σε άδεια διαρκείας από το Δεκέμβριο».

Παράλληλα, τους ζήτησε να στείλουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για εκκαθάριση στη γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τις χειρόγραφες δηλώσεις που έχουν παραλάβει.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη λήγει η προθεσμία για την υποβολή χειρόγραφων δηλώσεων στις εφορίες, ενώ στις 16 του μηνός εκπνέει η προθεσμία για εκείνες τις δηλώσεις, που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα