Ευ.Βενιζέλος: Κυβέρνηση χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει

Σε ομιλία του στο επιμελητήριο της Κορίνθου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις έχουν τελειώσει και αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης στην κυβέρνηση.


Ο κ.Βενιζέλος υπογράμμισε ότι η μόνη πολιτική που μπορεί να εγγυηθεί

την ασφάλεια της χώρας είναι η πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ.

«Κυβέρνηση χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει» είπε, επαναλαμβάνοντας ότι σε μία κυβέρνηση συνεργασίας δεν θα μπουν σε υπουργικές θέσεις στελέχη του κόμματός του.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει το συμπλήρωμα, η τσόντα για να σχηματιστεί κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος.

«Το 85% των Ελλήνων θέλει τη χώρα στο ευρώ.Δεν αντέχει περισσότερες θυσίες και περικοπές, θέλει να αλλάξει η ατμόσφαιρα, να πάψουμε να ζούμε σε ένα καθεστώς ύφεσης. Να γυρίσει ο τροχός της ανάπτυξης, να υπάρξει αισιοδοξία, να χαμογελάσουν ξανά οι Ελληνες. Να νιώσουν τα παιδιά μας ότι έχουν θέση κάτω από τον ήλιο της πατρίδας. Αυτά είναι τόσο αυτονόητα.Το θέμα είναι πως τα πετυχαίνει κανείς αυτά με ασφάλεια και χωρίς παιχνίδι με την φωτιά» είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς με αντικοίμενο τις εξελίξεις στην οικονομία και την αγορά εργασίας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου, στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22), με τα Προεδρεία της ΟΚΕ, της ΓΣΕΕ, του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα