Εθνικό σχέδιο ανάτασης ζητούν από τον Παπαδήμο 14 «πράσινοι» βουλευτές

Έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό.

Επιστολή  στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο απέστειλαν 14 βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ζητώντας του να προχωρήσει με ταχύτερο βήμα τις μεταρρυθμίσεις.

Οι βουλευτές, ξεκινώντας με αυτοκριτική για την προηγούμενη διετή περίοδο της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά υπονοώντας

και την αρνητική στάση Σαμαρά, αναφέρουν πως όλο αυτό το διάστημα «δεν δημιουργήσαμε εθνικό σχέδιο για έξοδο από την κρίση, ενώ κάποιοι υποτίμησαν το μέγεθός της, αρνούμενοι να επιστρατεύσουν το σύνολο των διαθέσιμων δυνάμεων».

Οι  14 βουλευτές ζητούν από  τον κ. Παπαδήμο «τη δέσμευσή του να παρουσιάσει, από σήμερα κιόλας, το εθνικό σχέδιο διεξόδου, ανάπτυξης και ανάτασης». Επίσης, καλούν τον πρωθυπουργό σε δεκαπενθήμερη  αξιολόγηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος, η οποία θα παρουσιάζεται στους  βουλευτές.

Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, που  υπογράφουν την επιστολή, είναι οι: Έλενα Παναρίτη, Σάββας Εμινίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Θανάσης Γικόνογλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Σπύρος Μοσχόπουλος, Βασίλης Γιουματζίδης, Σπυροπάνος Μαργέλης, Μαρία Σκραφνάκη, Άγγελος Μανωλάκης, Γιάννης Βούρος, Χρύσα Αράπογλου, Άγγελος Τόλκας και Φραγκίσκος Παρασύρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα