Επίθεση Σαμαρά στη Χρυσή Αυγή, στον Τσίπρα και στον «μεταμφιεσμένο Τσίπρα»!

«Όσοι έχουν ναζιστικά σύμβολα, δεν έχουν θέση ανάμεσα μας, είναι εχθροί της πατρίδας».

Επίθεση στη «Χρυσή Αυγή» εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως «όσοι έχουν ναζιστικά σύμβολα, δεν έχουν θέση ανάμεσα μας, είναι εχθροί της πατρίδας».

Υπενθύμισε ότι ο Χίτλερ ήταν που έκαψε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη και σημείωσε ότι, όπως στην Κατοχή

κουκουλοφόροι και ναζί ήταν το ίδιο πράγμα, έτσι και σήμερα, κουκουλοφόροι και φιλοναζί είναι το ίδιο πράγμα. Κάλεσε τους νέους να μην ακολουθούν αυτούς που πουλάνε «κούφιο πατριωτισμό» και σημείωσε ότι πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και σε όσους δεν είναι με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με την στάση τους το βοηθούν να πέσει «στα μαλακά» και σκοπός τους είναι να ανακόψουν την πορεία της ΝΔ προς τη νίκη.

Κάλεσε τους πολίτες να διώξουν το ΠΑΣΟΚ και την καταστροφική πολιτική του και να δώσουν ισχυρή εντολή στη ΝΔ, η οποία, όπως είπε, είναι το μόνο κόμμα που και αλλαγές μπορεί να κάνει, και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη να διασφαλίσει.

«Το ΠΑΣΟΚ μας έφερε εδώ που μας έφερε και μας απομόνωσε στην Ευρώπη. Υπάρχουν άλλα κόμματα, που παριστάνουν τους κεντροδεξιούς και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά. Προσπαθούν να τα βρουν με την Αριστερά… Ιδιαίτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους.  Τους εύχομαι «η ώρα η καλή»!  Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα! Είναι ένας αρμονικός πολιτικός γάμος.  Αλλά έχουν πάρει διαζύγιο από τη σοβαρότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα