Επιμένει για εκλογές πριν το Πάσχα η ΝΔ

Με ένα μήνυμα υπέρ της στήριξης των κοινωνικά αδύναμων, με την ευχή το 2012 να είναι και η χρονιά που θα ξεκινήσει η έξοδος της χώρας από την κρίση, αλλά και με σαφή τοποθέτηση υπέρ της διεξαγωγής εκλογών πριν από το Πάσχα, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς

και η σύζυγός του ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

«Εύχομαι το 2012 να είναι και η χρονιά που θα ξεκινήσει και η έξοδος από αυτή την πολύ μεγάλη κρίση που βιώνει όλος ο ελληνικός λαός και τη βιώνει πολύ επώδυνα. Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε δυνατοί και ιδιαίτερη φροντίδα ο καθένας ας δώσει στους πιο αδύναμους, στα μικρά παιδιά, στη φτωχολογιά και στους γέρους, τους ανήμπορους» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο κ. Σαμαράς είπε πως «άμα χρειαστεί, σας λέω ότι είναι πριν από το Πάσχα», την ίδια στιγμή που κυβερνητικοί κύκλοι επιμένουν πως η προεκλογική περίοδος θα ξεκινήσει μετά το προσεχές κρίσιμο διάστημα των 100 ημερών, κατά το οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου και το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, PSI (παραπέμποντας εμμέσως σε μακρύτερο ορίζοντα για τις πρόωρες κάλπες).

Συνομιλώντας με τους εργαζομένους στο μουσείο, ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε ότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα για τα Σάββατα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, όπως και για την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, κλείνοντας το μουσείο τα Σάββατα (λύση που ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε λάθος μορφή πάλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα