Αθήνα και Βουλή στις «φλόγες» κι εκείνοι την μπαλίτσα τους…

Συνέβη κι αυτό -και μάλιστα εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου. Την ώρα που, στη Βουλή, πλησίαζε η ώρα για την πιο κρίσιμη ψηφοφορία στη σύγχρονη ελληνική ιστορία και έξω από αυτήν η Αθήνα τυλιγόταν στις φλόγες, κάποιοι προτίμησαν να… κάνουν ένα διάλειμμα, παρακολουθώντας «χαλαρά» την… μπαλίτσα τους!

Ο λόγος για μερικούς βουλευτές, οι οποίοι,

αντί να δίνουν βάση στα όσα διαδραματίζονταν στη Βουλή, προτίμησαν να μαζευτούν γύρω από την τηλεόραση του εντευκτηρίου και να παρακολουθήσουν αγώνα! Εκείνη τη στιγμή ήταν σε εξέλιξη το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, όπου τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά. Άλλοι πάλι λένε ότι το ενδιαφέρον των βουλευτών κέρδισε και ο αγώνας για τη Σούπερ Λίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη.

Η Εύα Καϊλή, μάλιστα, φέρεται να αντέδρασε έντονα και να ζήτησε από τους συναδέλφους της να αναλογιστούν τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα. Ερωτηθείσα αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει, απάντησε στο λογαριασμό του News247 στο twitter: «Δυστυχώς. Αλλά είναι πιο σημαντικά όσα ζει η Ελλάδα σήμερα. Λυπάμαι και δεν έχω λόγια».

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Κουτί της Πανδώρας», η βουλευτής φέρεται να είπε: «Εκεί έξω γίνεται χαμός και εδώ μέσα βλέπετε μπάλα. Δεν ντρέπεστε;».

H συγκεκριμένη φωτογραφία, πάντως, έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου και αναρτήθηκε στο Facebook από τον Β.Β., προκαλώντας οργή.

Keywords
Τυχαία Θέματα