Στην απονομή χρυσού δίσκου της Καίτης Λιβανού‏

Την Τετάρτη 22 Απριλίου όλη η Νησιώτικη παρέα καλλιτεχνών και κοινού κατέκλυσε το Holywood Live Stage. Ο λόγος ήταν η απονομή χρυσού CD στη Καίτη Λιβανού για τον δίσκο ‘’Η Καίτη Λιβανού τραγουδάει Σταμάτη Χατζόπουλο’’ που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή χρυσού δίσκου στην Καίτη Λιβανού και τους συντελεστές της επιτυχίας της Σταμάτη Χατζόπουλο και Κωνσταντίνο Μπεκιάρη (Melon Music). Ακολούθησε ζωντανό πρόγραμμα

με την Καίτη Λιβανού να ερμηνεύει τα καινούρια της τραγούδια. Στη συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στους συναδέλφους της που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Πλήθος επωνύμων καλλιτεχνών παρευρέθηκαν να συγχαρούν την Καίτη Λιβανού, κατά αλφαβητική σειρά παραβρέθηκαν οι:

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΩΡΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΑ ΛΙΕΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΩΛΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΓΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΒΑΙΟΣ, ΛΕΤΑ ΚΟΡΡΕ ,ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΖΑΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ,ΜΑΤΟΥΛΑ ΝΤΟΒΙΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΥΕΡΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΚΑΓΚΩΣΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΝΤΟΡΑ ΓΑΛΑΝΟΥ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ.

Το πρόγραμμα της Καίτης Λιβανού περιλαμβάνει καλοκαιρινές εμφανίσεις σε αρκετές νησιωτικές περιοχές και όχι μόνο!

Keywords
Αναζητήσεις
ρητορες κομπιναδοροι
Τυχαία Θέματα