Οι Ζωντανοί Νεκροί στη σκηνή της Τεχνόπολης Αθηνών

Τους ξέρεις. Τους έχεις ακούσει. Μπορεί να είσαι fan και να έχεις μεγαλώσει με τα τραγούδια τους, ή μπορεί να είσαι hater και να χλευάζεις τα ψευδώνυμά τους. Όπως και να ‘χει όμως η είδηση για την επανένωσή τους και η ανακοίνωση για την επερχόμενη κυκλοφορία του Β΄ Τόμου, μάλλον δεν σε άφησε αδιάφορο. Με αφορμή λοιπόν την επανένωση των ΖΝ και λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυπόθητου Β’ τόμου, ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης Αθηνών για μια μοναδική live εμφάνιση.

Οι Ζωντανοί Νεκροί (ο Τάκι Τσαν, ο Μηδενιστής, ο Υποχθόνιος, ο Καταχθόνιος και ο Χαρμάνης) παρουσιάζουν αποσπάσματα από την δισκογραφία τους από το 1997. Μια συναυλία που θα ειναι ενα “ζέσταμα” για την νέα εποχή της μιας και μοναδικής ΖΝ σχολής. Ένα live που θα ξυπνήσει μνήμες και θα βάλει τις βάσεις για τον πολύαναμενόμενο Δεύτερο Τόμο. Ένα live που θα ενώσει τρεις γενιές. Εκείνους που μεγάλωσαν με τον Πρώτο Τόμο, την επόμενη γενιά που μεγάλωσε περιμένοντας τον Δεύτερο Τόμο και τη γενιά που θα μεγαλώσει με αυτόν.

“Όσο περνάνε οι χρονιές, μοιάζει σαν να’ναι χθες καινούριες ρίμες και προσεγμένες παραγωγές. Δε θα αλλάξουμε ποτέ θα’μαστε πάντα εδώ Με 100% Hip Hop αληθινό”

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

TΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ώρα 21.30

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Η προπώληση θα ανακοινωθεί σύντομα μέσω www.viva.gr

Battle Rap επι σκηνής από τους ΖΝ και Art Battle από το DESIGNWARS στους φούρνους της Τεχνόπολης! Το φεστιβάλ DesignWars που δραστηριοποιήτε στο ευρύ φάσμα της τέχνης του δρόμου (streetart, graffiti) είναι ένα πεδίο μάχης της τέχνης! Οι δράσεις του οργανισμού περιλαμβάνουν εκθέσεις, festivals, μουσικά και εικαστικά δρώμενα και τοιχογραφίες και θα λάβουν χώρα στην αίθουσα Δ7 της Τεχνόπολης τόσο το Σάββατο και την Κυριακή 27 Ιουνίου . Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Keywords
Τυχαία Θέματα