Μελίνα Ασλανίδου-Συναυλίες Απριλίου


ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ - ΣυναυλίεςΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - UNIQUEΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΒΑΛΑ - FACTORYΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΑΞΟΣ - OCEAN MOJOΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - PASSPORTΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 και ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΡΗΤΗ
Με νέο
ανανεωμένο πρόγραμμα, η ΜελίναΑσλανίδου απογειώνειαυτό που ξεκίνησε πέρυσι: ένα εκρηκτικόlive!

Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής,πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια καιη δυνατή συμμετοχή του κόσμου, κάνουν μοναδική την κάθε της συναυλία.
Η φετινή παράσταση ξεκινάει με ένα τραγούδιαπό την νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενοΦεβρουάριο, “Το κρύο και η μοναξιά” σε μουσική Jimmy Καρυστινού καιΣάννυς Μπαλτζή.Στη συνέχεια περνάει σε ροκ διασκευέςκαι ισπανικές συχνότητες, συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδιααπό την προσωπική της δισκογραφία όπως το “Ναι θα πω”, “Άλλη μια φορά”, “Τολάθος”, "Συνθήματα”, καιαπογειώνεται με γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα τηςΕλληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανήατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.
Απο το πρόγραμμα δεν λείπει η αναφορά στουςδύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν,ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει ηΜελίνα στις παραστάσεις της.

Μαζί της εμφανίζονται οι μουσικοί:Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρα, τραγούδιΑνδρέας Καραντίνης - μπουζούκιΑνδρέας Σίκκης – κρουστά, πνευστά, τραγούδιΗχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή
Keywords
Τυχαία Θέματα