Η Φωτεινή Δάρρα στο gazARTE



ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ “Εξ' επαφής”για πρώτη φορά στο gazARTEγια 4 παραστάσεις31 Μαρτίου7-21 & 28Απριλίου
Στις 31 Μαρτίου η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί για πρώτη φοράστη σκηνή του Gazarte ερμηνεύονταςμερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής.
Η Φωτεινή καταργεί τη σύμβασησκηνής-κοινού σε μια παράσταση “Εξ επαφής” και γίνεται ένα με τοκοινό σε έναν χώρο ιδανικό όπως αυτός του Gazarte.
Επιλέγειτραγούδια με χαρακτήρα διαδραστικό προκειμένου να δημιουργήσει την ατμόσφαιραμιας μεγάλης παρέας σε μια παράσταση με προσωπικότητα και αισιόδοξο χαρακτήρα.
Τραγούδια που αγαπήσαμε και που κρατάμεστη μνήμη και την ψυχή μας, τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή της αλλά και μετις φωνές σπουδαίων ερμηνευτών όπως των: Nάνα Μούσχουρη, Βίκυ Μοσχολιού,Φλέρυ Νταντωνάκη, Μαρία Φαραντούρη, Sinead O’ Connor, Whitney Houston, Bob Dylan, The Beatles, Freddy Mercury, Emma Shaplin, Amy Winehouse, Adele και άλλων.
Φυσικά θα ακουστούν τραγούδια και απότο προσωπικό της ρεπερτόριο όπως: “Φεύγα”, “ Οι μάγισσες της Σμύρνης”, “ Αν σ᾽αρνηθώαγάπη μου” κ.ά. Αλλά και το διεθνές όπως: “ The show must go on”, “ Blow inthe Wind”, “I will always love you” κ.ά.
Μαζί της οι μουσικοί:
Πιάνο-Ενορχηστρώσεις:Γιώργος Παπαχριστούδης
Ντραμς: ΑνδρέαςΜουζάκηςΜπάσο: Τεό ΛαζάρουΚιθάρα: ΣίμοςΣυμεωνίδης
Info:Gazarte, Βουτάδων 32-34, ΓκάζιΏρα έναρξης: 22.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: A ΖΩΝΗ 25 € /Β ΖΩΝΗ 20 € / Γ ΖΩΝΗ 15 € / ΟΡΘΙΟΙ: 10€
Keywords
Τυχαία Θέματα